Debiutavo naujoji komedijos „Vilnius – Dakaras“ aktorė A.Štukytė

Ilgai „Domino“ teatro atstovai neišdavė, kas komedijoje „Vilnius – Dakaras“ pakeis populiariąją Ingą Jankauskaitę...

Galų gale, paskutinę vasaros dieną, kartu su Vytautu Šapranausku į sceną užlipo televizijos, kino ir teatro aktorė Aušra Štukytė. Pasibaigus spektakliui žiūrovai teigė, kad jos debiutas pranoko lūkesčius ir aktorė turi visas galimybes komedijoje pranokti I. Jankauskaitę, iki šiol vaidinusią pagrindinį moters, vardu Odrė, vaidmenį.

Kaip žinia, I. Jankauskaitė nuo šiol komedijoje nebevaidins, nes išeina motinystės atostogų. Aušrą Štukytę „Domino“ teatro atstovai pasirinko dėl ypatingo humoro jausmo ir puikių aktorystės gabumų. Jos kandidatūrai iš karto pritarė ir pagrindinį vyro Konrado vaidmenį komedijoje atliekantis Vytautas Šapranauskas.

„Kuomet gavau pasiūlymą atvykti bandymams, o vėliau pakviesta vaidinti, labai apsidžiaugiau ir vienintelis atsakymas, kurį galėjau duoti, buvo vienareikšmis „taip“! Premjeros dieną žiūrovai buvo puikūs ir palaikantys, o mano scenos partneris Vytautas Šapranauskas – nepakartojamas. Džiaugiuosi tapusi „Domino“ teatro šeimos nare. Turbūt kiekvienas, komedijos žanrą pamilęs aktorius, svajoja apie tokį vaidmenį, kokį gavau aš ir kuriame galima labai daug atrasi ir savyje, ir savo personaže. Man be galo įdomi vyro ir moters santykių tema. Ją galima nagrinėti nors ir visą gyvenimą, ir vis tiek liks neatsakytų pačių įdomiausių, rimtų ir labai juokingų, absurdiškų ir net lemtingų klausimų“, - teigia A. Štukytė.

„Domino“ teatre debiutuojanti aktorė puikiai žiūrovams žinoma iš ypatingo populiarumo sulaukusių televizijos humoro laidų „Be tabu“, „Dzin“, „ Myliu.lt“, serialo „Broliai“, meninio lietuviško filmo „Zero II“ ir kt.

Komediją „Vilnius – Dakaras“ rugsėjo mėnesį žiūrovai gali pamatyti: 3 dieną Palangos Senojoje gimnazijoje, 14 dieną Šiaulių dramos teatre, 24 dieną „Domino“ teatre, Vilniuje bei 30 dieną Alytaus kultūros ir komunikacijos centre.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių