„De-Phazz“ koncertą pradės siautulingieji „BrassBastardz“

Pasaulinę šlovę pelniusio kolektyvo „De-Phazz“ koncertą Vilniuje pradės siautulingieji „BrassBastardz“.

Tikraisiais lounge muzikos krikštatėviais vadinami „De-Phazz“ nariai perklausė lietuvaičių įrašus ir liko patenkinti, kad jų pasirodymą lapkričio 18 d. Vilniuje, „Forum Palace“ klube „Balsas.lt“ pradės būtent „BrassBastardz“.

„Brassbastardz“ 2002 m. įkūrė saksofonininkas Alvydas Mačiulskas ir trimitininkas Aurimas Rimeikis. Grupė buvo pastebėta ne tik melomanų, bet ir muzikos kritikų, kurie negailėjo liaupsių visoms keturioms „BrassBastardz“ vinilinėms plokštelėms. 2005 m. „Tango TV“ apdovanojimuose kolektyvo vaizdo klipas dainai „Jiemah“ nugalėjo „Metų debiuto“ ir „Stilingiausio klipo“ nominacijose.

Pernai vasarą grupė paruošė koncertinę programą naujajam albumui „Waiting“, kurią pristatė ir audringo palaikymo susilaukė sausakimšame klube „Tamsta“. Vėliau „BrassBastardz“ pasirodė didžiuosiuose muzikos festivaliuose „Tamsta Muzika“, „Satta Outside“, „Vilnius Mama Jazz“ ir „Be2Gether”.

2010 m. grupė pradėjo išleisdama kompaktinį diską „Waiting“, į kurį sudėjo per aštuonerius metus sukurtas geriausias dainas. Artimiausiu metu „BrassBastardz“ planuoja išleisti visiškai naują albumą „Synthezatorium“, kurio dainas gerbėjai išgirs ir lapkričio 18 d. „Forum Palace“ klube „Balsas.lt“ vyksiančiame „De-Phazz“ koncerte.

Bilietai į „De-Phazz“ koncertą Vilniuje platinami visose Bilietai LT kasose ir internetu.


Šiame straipsnyje: De-PhazzBrassBastardz

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių