D.Duchovny grįžta su naujomis „Nuodėmingosios Kalifornijos“ serijomis

TV3 žiūrovams pirmadienio-ketvirtadienio vakarus nuo kovo 22-osios praskaidrins rašytojo Henko Mudžio nuotykiai „Nuodėmingoje Kalifornijoje“.

Šiek tiek akiplėšiškas, kandaus humoro kupinas gyvenimiškas serialas apie moterų ir vyrų santykius, alkoholį, neatsakingas linksmybes ir visad lydinčią meilę trečiajame sezone džiaugiasi sulaukę ypač daug gerbėjų ir tikisi Lietuvos žiūrovų simpatijų.

„Šiai istorijai tikriausiai reikėjo laiko. Mus visus stebina netikėtai išaugęs populiarumas naujausio sezono pradžioje“, - sako pagrindinis per TV3 netrukus startuosiančio serialo „Nuodėmingoji Kalifornija“ aktorius Davidas Duchovny.

Henko Mudžio personažas aktoriui atnešė pavydėtinos sėkmės ir kitą požiūrį į jo vaidybą. Už visus „Nuodėmingosios Kalifornijos“ sezonus D. Duchovny yra nominuotas trims „Auksiniams gaubliams“ ir vieną jų laimėjęs. Taip pat žymaus aktoriaus sąskaitoje už skandalingojo rašytojo vaidmenį - dvi prestižinio „Emmy“ apdovanojimo nominacijos.

„Kai iš pat pradžių gavau pasiūlymą ir išgirdau serialo siužetą, pasakiau, jog nenoriu būti vyras, sekiojantis paskui kiekvieną moterišką sijoną. Kūrėjai mane įtikino, kad tai sudėtingų jausmų istorija, kai sutinki tau skirtą žmogų per anksti ir nuolatos viską gadini priimdamas spontaniškus ir kartais ne visai protingus sprendimus. Supratau, kad tai sentimentalu ir gražu“, - pasakoja D. Duchovny apie sprendimą „Nuodėmingoje Kalifornijoje“ įkūnyti Henko Mudžio vaidmenį.

Naujausiame sezone kūrybos krizę išgyvenantis rašytojas Henkas pradeda dėstyti universitete. Čia jo lauks įvairių moterų ir dar įvairesnio jų amžiaus draugija. Be to, jam vis sunkiau seksis sutarti su paaugle dukra, kuri norės tik maištauti.  

Henko istorijos „Nuodėmingojoje Kalifornijoje“ prasidės pirmadienį, kovo 22 dieną, 23.00 val. per TV3.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių