D.Bilevičiūtei pagalbos ranką tiesia penki jos vyrai

Šį vakarą „Auksinėje blykstėje“ garsūs šalies žmonės kalbės itin jautria temą - apie šeimą. Kokios jos norisi ir kokia pavyksta sukurti arba ne, atvirai dėstys ir atlikėja Daina Bilevičiūtė.

Ji pasakojo apie tolimą praeitį, kai liko viena besilaukianti pirmagimės. Mergaitės tėvas paliko moterį nežinioje ir nepritekliuje. Atlikėja su ašaromis akyse pasakojo, kaip tuomet teko ir valytoja dirbti, kad išlaikytų ne tik save, bet ir savo mergaitę, o besilaukiant netgi buvo minčių pasukti Antano Vienuolio romano herojės keliu: “Man iš tiesų buvo blogai. Norėjau kaip ta Veronika jau eiti skandintis... buvo labai sunku,” - net ir senus gyvenimo įvykius su ašaromis prisiminė atlikėja.

Paklausta, ar nemano, jog jei šalia būtų vyras, jai netektų dabar varstyti prokuratūros durų, Daina juokavo, kad tų vyrų yra. Moteris tikino, kad visi penki jos gyvenime dabar esantys vyrai siūlėsi jai padėti. Visą gyvenimą savo buitį, namus ir dukrelę išlaikiusi ir prižiūrėjusi viena, Daina viliasi, kad ir šį kartą jai pavyks susitvarkyti. Su visų vyriškių pagalba ar be jos. 

Nors Daina Bilevičiūtė visą laiką “Auksinės blykstės” studijoje juokavo ir nepasidavė liūdnoms mintims, vis dėlto paklausus, kas rūpinsis dukra ir namais, jei neduokdie, tektų sėsti į kalėjimą ir visko netekti, moteris ramino save, kad dukra jau pakankamai didelė, tik neramu dėl mamos. Apie ją kalbėdama dainininkė vos sulaikė ašaras. Dainai tenka ne tik ją užklupusias bėdas atlaikyti, bet ir susilpnėjusios sveikatos mama rūpintis. „Aš mamai sakiau, kad ji negali dabar numirti. Jei taip nutiks, mirsiu ir aš. O abi palikti šio pasaulio negalime...,” - apie širdgėlą, kurią bando maskuoti humoru, atviravo Daina Bilevičiūtė.

Ar su kuriuo nors iš penkių vyrų planuoja Daina Bilevičiūtė sukurti tikrą šeimą - šiandien, 19.10 val. „Auksinėje blykstėje“ per LNK.   



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių