D.Bilevičiūtė jau apsilankė moterų kalėjime

Šį vakarą TV3 „3-io buto” vakarėlyje lankysis europarlamentaras Viktoras Uspaskichas, linksmoji „InCulto” kompanija, „NEO” ketvertukas, įspūdinga suknele pasipuošusi Mia, Vladas Kovaliovas bei Daina Bilevičiūtė.

Pastaroji atsidūrė žiniasklaidos dėmesio centre dėl kilusių nemenkų bėdų su teisėsauga. Prikaustys ji ir „3-io buto“ šeimininkų dėmesį prasitarusi Skaivai apie tai, kad jau lankėsi moterų kalėjime.

„Ten labai slogi atmosfera. Atrodo, net sienos slegia - tiek jos sugėrusios skausmo, pykčio, nevilties”, - sunerimusi pasakos D. Bilevičiūtė. Moterys kalėjime garsiąją viešnią sutiko išskėstomis rankomis ir nenorėjo paleisti. Tad iš „3-io buto” Daina perduos joms linkėjimų.

Politikas V. Uspaskichas, prisėdęs pasišnekėti su kitu „3-io buto” vedėju - Gediminu Jauniumi, prasitars jau seniai nieko nebebijantis. Jis taip pat nesibaimino prieš kameras išlenkti kelių taurelių degtinės. Aistė Paškevičiūtė Kėdainių caru pramintam politikui atneš deramos užkandos: marinuotų agurkėlių ir ikrų. Šaukštais semdamas juos Viktoras pasakos apie savo naujus namus Briuselyje.

„Belgijoje paėmėte didelę banko paskolą”, - klausimą formulus G. Jaunius. „Nebuvo ji didelė - tik pusė milijono eurų”, - pertrauks jį Viktoras.

Krizė jį tarsi aplenkė. Gal todėl, kad Viktoras jai pradėjo ruoštis dar 2007-aisiais?

„Mūsų valdžia kovoja su krize priemonėmis iš vadovėlių. Taip neteisinga”, - kritikos negailės politikas V. Uspaskichas.

G. Jaunius pajuto politiko balse tam tikras gaideles, išduodančias, kad V. Uspaskichas mąsto apie grįžimą į aktyviąją Lietuvos politiką. Tačiau dabar mūsų valdžioje - stiprios moterys. Ar Viktorui būtų priimtina šokti pagal moters dūdelę? Šioje pokalbio vietoje politikas galutinai atsipalaidavo ir nesigėdijo papasakoti anekdotą...

Juokai, netikėtumai, atviri pašnekesiai ir gera nuotaika „3-iame bute“ įsisiautės antradienį, sausio 12 dieną, 20.30 val. tik per TV3!   



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių