D.Beckhamas pasamdė detektyvą surasti jį apšmeižusią prostitutę

Garsusis britų futbolininkas Davidas Beckhamas pasamdė privatų detektyvą, kad surastų jį apšmeižusią prostitutę ir jai asmeniškai įteiktų šaukimą į teismą, praneša Britanijos laikraštis „The Daily Telegraph“.

D.Beckhamas ir jo žmona Viktorija ketina iš prostitutės Irma Nici prisiteisti 25 mln. JAV dolerių už jos pareiškimą, kad 2007 metais D. Bekhamas turėjo intymių santykių su ja ir dar vieną laisvo elgesio mergina. Moters papasakota istorija buvo išspausdinta amerikiečių žurnale „In Touch“ ir britų laikraštyje „The News of the World“, kurie jai sumokėjo.

Kiekvieną Bosnijoje gimusios ir Didžiojoje Britanijoje išaugusios I. Nici judesį Niujorke jau kelias dienas stebi privatus detektyvas. O garsiojo futbolininko advokatų komanda baigia rengti dokumentus, kad būtų galima imtis teisinių veiksmų prieš tariamai apsimelavusią prostitutę.

Be to, D. ir V. Beckhamai ketina bylinėtis teisme ir su melagingą informaciją išspausdinusiais leidiniais. Garsioji pora teigia, jog prostitutės pareiškimas padarė žalos jų reputacijai ir sukėlė „dvasinių kančių“.


Šiame straipsnyje: Beckhamas

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių