D.Arquette‘as: ketvirtoji dalis – bus geriausias „Klyksmo“ tęsinys

Jau kitąmet kino ekranuose pasirodys nauja, ketvirtoji, siaubo trilerio „Klyksmas“ dalis.

Nuo pat pirmosios dalies filme vaidinantis aktorius Davidas Arquette‘as teigia, kad „Klyksmas 4“ bus geriausias tęsinys iš visų filmo dalių.

Pirmasis „Klyksmo“ filmas kino ekranuose debiutavo 1996 metais. Vėliau pasirodė dar dvi trilerio dalys – visos jos kartu sudėjus uždirbo daugiau nei pusę milijardo dolerių. D. Arquette‘as tikina, kad ketvirtoji „Klyksmo“ dalis bus pati geriausia iš visų ir vėl sulaužys ne vieno siaubo filmų žanro klišę.

„Nuo paskutinės filmo dalies, prabėgo jau dešimtmetis. Per tą laiką daug kas pasikeitė – ir siaubo filmai, ir auditorija. „Klyksmas 4“ nusprendė šiek tiek atsigręžti į seną gerą tradicinį siaubo filmų žanrą ir viską pateikti su nemaža doze gero humoro, - pasakoja aktorius, - Manau, kad žiūrovai bus sužavėti. Aš, jau žinodamas, kas bus pradžioje, pabaigoje ir per filmo vidurį, galiu pasakyti, kad tai bus geriausia „Klyksmo“ dalis. Šioje dalyje paaiškės daug dalykų, kurie liko nutylėti anksčiau“.

Vos pasirodęs trileris „Klyksmas“ tapo naujos siaubo filmų srovės pradininku. Autoironiškas, galintis per pirmąsias filmo minutes paaukoti ir nužudyti pagrindinį herojų – filmas visuomet negailestingai laužydavo visas klasikines siaubo žanro taisykles ir atvirai šaipydavosi iš šio žanro klišių. Juosta ir pati ne kartą tapo parodijų taikiniu, įsimintiniausias filmo scenas nesunku atpažinti daugelyje parodijų komedijos „Pats baisiausias filmas“ serijose.

Filme „Klyksmas 4“ vaidina gausus Holivudo žvaigždynas: Davidas Arquette‘as, Courteney Cox, Neve Campbell, Kristen Bell, Anna Paquin, Emma Roberts, Hayden Panettiere.

Pasaulinė filmo premjera numatyta kitų metų balandžio 15 dieną. Jos sulauks ir Lietuvos žiūrovai.


Šiame straipsnyje: Davidas Arquette‘asKlyksmas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių