„Dar pažiūrėsim...“ uždaro realybės šou

Kiekvieną trečiadienio vakarą TV3 parodijų laidos „Dar pažiūrėsim...“ žiūrovai stebėjo realybės šou „Per kančias į žvaigždes“ dalyvių nuotykius.

Žvaigždės sužibo ir toliau savo kasdienybės intrigas atsisako tęsti. Rimantė, Edita, Audrius, Ramūnas, Giedrius, Ineta ir Martynas nė nemano meluoti, kad televizijoje įgyta patirtis jiems buvo naudinga, jie tiesiog yra įsitikinę, kad tokių žvaigždžių jau seniai laukė visa Lietuva.

Susiklosčius tokiai situacijai, „Per kančias į žvaigždes“ kūrėjai buvo priversti išplatinti štai šį pranešimą: „Su pakiliu liūdesiu ir skausminga viltimi laidos „Dar pažiuresim...” taryba praneša, kad dėl netikėto realybės šou „Per kančias į žvaigždes” dalyvių visiško ir staigaus sužvaigždėjimo, dėl jų bukumo, tuščiagarbiškumo ir egzhibicionizmo pergalės prieš sveiką protą, prigimtinį žmogaus kuklumą ir saiko jausmą, šis daug žadantis šou uždaromas.

Visi dalyviai – Rimantė Valiukaitė, Edita Užaitė, Audrius Bružas, Ramūnas Cicėnas, Giedrius Savickas, Ineta Stasiulytė, Martynas Nedzinskas komisijos patvirtinti kaip galutinai ir beviltiškai sužvaigždėję ir yra tinkami bet kuriai ir drauge visoms lietuvių televizijų laidoms. Nuo šios dienos kiekvieną trečiadienį 20.30 val. ir sekmadienį 16.30 val. TV3 žiūrovai juos matys praktiškai visose jums žinomose esamose laidose, kai kuriose buvusiose ir tikrai visose būsimose laidose. Be abejo, joks filmas taip pat neapsieis be šių pasipūtusių savimylų. Jų raumeningus kūnus ir prabangios kosmetikos puoselėjamus veidus jūs matysite visose savo pamėgtų užsienio filmų scenose.“

Jau ateinančio trečiadienio vakarą 20.30 val. įvyks atsisveikinimas su senu realybės šou ir bus pasveikinti jame išpopuliarėję dalyviai, kurie nuo šiol šmėkščios TV3 žiūrovams pažįstamose laidose.

Naujos, linksmos, neapsakomai intriguojančios, daug komentarų sulaukiančios „Dar pažiūrėsim...“ komandos kuriamos parodijos – nuo spalio 14 dienos, trečiadieniais 20.30 val. per TV3.


Šiame straipsnyje: dar pažiūrėsim

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių