Dalios Teišerskytės vyras užmiršo, kad 33 metus yra vedęs

„Aš nesu ir niekada nebuvau Teišerskytės vyras!“ – po 33-ejų metų vedybinio gyvenimo su save Lietuvos nacionaline vertybe vadinančia Seimo nare žurnalistams pareiškė jos vyras Anatolijus Čupkovas.

Jau rytoj, trečiadienį, paskutinę žiemos dieną, 20.30 val. pikantiškiausia TV3 laida „Be komentarų“ atskleis sensacingą Dalios Teišerskytės santuokos paslaptį.

„Kokie niekšiški žodžiai! Mes iki šiol susituokę. Mes neišsiskyrę!“ – atkirtį savo vyrui prieš televizijos kameras duos parlamentarė. Žinomą moterį šokiravo faktas, kad po tiek santuokos metų jos dviejų vaikų tėvas išsigina buvęs jos vyru.

„Laikas jam gydytis! Mes susituokėme 1979 metų vasario 3-ąją, prieš tai draugavome 5 metus, o po neištikimybės skandalo dar pusantrų metų gyvenome kartu. Iki šiol esame neišsiskyrę!“ – teigia D. Teišerskytė.

„Jai tik atrodė, kad esu jos vyras“, – atkerta „Žalgirio“ veteranas, į didžiąją politiką su Vladimiro Romanovo partija žengiantis A. Čupkovas.

„Be komentarų“ korespondentai, siekdami išsiaiškinti tiesą, apsilankė Kauno civilinės metrikacijos biure. „Galiu patvirtinti, kad D. Teišerskytė ir A. Čupkovas yra oficialiai susituokę“, – TV3 eteryje patikins biuro vedėjas Kęstutis Ignatavičius.

D. Teišerskytė, siekdama įrodyti, jog sako tiesą, pateikė ir nenuginčijamą įrodymą – santuokos liudijimą, kuriame dar kartą patvirtinama K. Ignatavičiaus pateikta informacija apie vedybas.

Taip pat laidoje – iki ašarų juokingas vaizdelis: žinoma visuomenės veikėja ir ilgametė velionio Prezidento Algirdo Brazausko bei jo pirmosios žmonos Julijos draugė Goda Ferensienė vargs mėgindama ištarti politiko Viktoro Uspaskicho pavardę.

Kodėl ponios Dalios vyras meluoja? Ar pavyks G. Ferensienei ištarti Uspaskicho pavardę? Spalvinga, įdomi ir nuolat žiūrovus stebinanti „Be komentarų“ laida – jau šį trečiadienio vakarą 20.30 val. per TV3!



NAUJAUSI KOMENTARAI

Baikite

Baikite portretas
Kiek galima eskaluoti šią temą? Palikite tą "vertybę" ramybėje. Ji prieš rinkimus niekaip nenori nurimti. Tai ir vartalioja tą istoriją tai vienaip tai kitaip.

nesuprato

nesuprato portretas
nacionaline vertybe, ka tuo intelektualus zmogus norejo pasakyti. Ogi, ta, kad ji jam yra nulis. Tik tiek
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių