Dainininkui A. Pojaviui - pirmieji išbandymai Malmėje

Antradienis - pirmoji įtempta diena Lietuvos atstovui tarptautiniame „Eurovizijos“ dainų konkurse Andriui Pojaviui ir visai delegacijai. Mat šiandien jau vyko pirmoji repeticija Malmės arenos scenoje, buvo daromas garso patikrinimas studijoje, pasirodymo įrašo peržiūra ir grimo konsultacija, rašo portalas delfi.lt.

Andrius su pritariančiaisiais vokalistais šių metų „eurovizinį“ kūrinį „Something“ scenoje atliko keturis kartus. Tuo metu pagal Lietuvos delegacijos „Eurovizijoje“ vadovo Audriaus Giržado pageidavimus buvo reguliuojamas apšvietimas, naudojami tam tikri efektai.

„Dar vis tiek labai jaudinuosi, be abejo. Juk tokia scena... Norisi kuo geriau atstovauti mūsų šaliai, Lietuvai“, - delfi.lt sakė A. Pojavis.

Paklaustas, kaip vertina savo pasirodymus Malmės scenoje, A. Pojavis sakė pradedantis viską iš lėto.

„Norisi, kad ta rožė atsiskleistų palengva ir pražystų. Norime viską atlikti nuoširdžiai ir laisvai“, - kalbėjo jis.

Andrius nešioja kontaktinius lęšius. Kadangi repeticijos metu mūsų šalies atstovui kūrinį „Something“ teko atlikti keturis kartus, o būnant scenoje į akis spigina daugybė prožektorių, A. Pojaviui prireikė saulės akinių.

„Mano akys jautrios tokioms šviesoms. Repeticijose, kuriose bus filmuojama ir pusfinalio metu akinių nebus. Pirmiausiai mums svarbu sudainuoti laisvai ir linksmai, daugiau kažkokių pakeitimų nedarysime. Paprastai, kukliai ir lietuviškai pasirodysime“, - po repeticijos kalbėjo A. Pojavis ir siuntė nuoširdžiausius linkėjimus savo gerbėjams Lietuvoje.

Tiesa, prieš repeticiją Andrius ir keturi pritariantieji vokalistai studijoje derino ausines, mikrofonus, garso lygį. Prie specialaus pulto sėdintis operatorius vis tikslinosi, kurį pritariantįjį vokalą reiktų garsinti, kurį pritildyti. Po repeticijos, kuri buvo nufilmuota, Lietuvos delegacija turėjo galimybę įrašą peržiūrėti ir išsakyti savo pageidavimus režisieriams.

Po šou Anrius ir jo vokalistai apsilankė grimerinėje, kur konsultavosi su grimo meistru, išsakė savvo pageidavimus. A. Giržadas prašė stilisto nepersistengti grimuojant mūsų šalies atstovą, pokalbio metu buvo sutarta dėl lengvo natūralaus grimo.

Antradienio vakare A. Pojavis atvyko į „Euroklubą“, kuriame įrengtas laikinasis spaudos centras. Čia mūsų šalies atlikėjas dalijo interviu žurnalistams, fotografavosi.


Šiame straipsnyje: EurovizijaAndrius Pojavis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Rima

Rima portretas
Merginos balsas gal geresnis?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių