Dainininkė Adele žada spjauti į veidą ją vaikystėje palikusiam tėvui

Soul muzikos superžvaigždė Adele neketina taikytis su ją ir jos motiną palikusiu tėvu, žadėdama „spjauti jam į veidą“, jeigu vėl kada nors susitiktų.

„Grammy“ laureatės tėvas Markas Evansas paliko Adele motiną Penny, kai jo dukrai tebuvo treji metai; pastarąjį dešimtmetį dainininkė su juo nepalaikė beveik jokių ryšių.

Santechniku dirbantis M.Evansas pernai papasakojo savo šeimos istoriją Didžiosios Britanijos bulvariniam laikraščiui „The Sun“, atskleisdamas detalių apie savo sudėtingus santykius su garsenybe tapusia dukra ir keldamas prielaidą, jog jos priešiškumą vyrams nulėmė tėvo nebuvimas vaikystėje.

Tačiau šis atviras interviu sukėlė Adele įtūžį: atlikėja tvirtina niekada nesitaikysianti su tėvu.

Ji sakė žurnalui „Vogue“: „Aš išties buvau pasiruošusi pamėginti atnaujinti santykius su juo. Jis, velniai rautų, viską sugadino.“

„Daugiau jis neišgirs iš manęs nė žodžio. Nes niekas negali labiau manęs nuliūdinti nei (žinia), kad mano tėtį nupirko žiniasklaida“, - pridūrė Adele.

„Aš dėl to pykstu! Sugrįžti po dešimties metų ir sakyti: “Galbūt jos problemos su vyrais susijusios su manimi„, - tūžo dainininkė. - Atsiknisk! Kaip drįsti komentuoti mano gyvenimą? Dėl to man užverda kraujas. Dėl to nesmagiai jaučiasi mano šeima; nepatogu draugams bendrauti su manimi; dėl to man tampa nepatogu ir liūdna.“

Hitu tapusios dainos „Rolling In The Deep“ atlikėja negali paaiškinti, kaip M.Evansas galėjo tikėtis, jog šis atviras interviu galėtų padėti pagerinti jųdviejų santykius.

„Yra ir kitokių pasekmių, ne vien sušiktų pinigų, kurių tau pakanka pusmečiui. Tai protu nesuvokiama. “Labai tave myliu...„ Tikrai? Kodėl man tai sakai per laikraštį? Jeigu dar kada jį pamatysiu, spjausiu jam į veidą“, - neatlyžo Adele.


Šiame straipsnyje: Adele

NAUJAUSI KOMENTARAI

Pigiai mergaitei

Pigiai mergaitei portretas
Niekas dar negirdejo, kad Stankunaites dukra butu zadejusi spjauti mamai i veida, nei dabar ,nei ateityje.

dija

dija  portretas
o prie ko cia Stankunaite?jus ne i tuos vartus nusipeiziojote
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių