Dainininkas Deivis ruošiasi tapti medžiotoju

BTV laidoje „Šeštasis pojūtis” dainininkas Deivis atskleidė savo sumanymą tapti medžiotoju. Tam jis rimtai ruošiasi – lanko kursus, netrukus turėtų laikyti egzaminus, o tuomet keliaus miškan kiškių ir barsukų ieškoti.

Kai BTV žaidime „Šeštasis pojūtis” dalyvavę aktorius Artūras Orlauskas ir dainininkas Valdas Burnys pamatė ant stalo padėtas medžioklės taisykles, jiems net į galvą nešovė, kad jos galėtų priklausyti dainininkui Deiviui. Pasirodo, medžioklė – jo naujas pomėgis. Laidos dalyviams jis taip pat paskolino savo akinius, kuriuos kartais užsideda eidamas į teatrą, kad galėtų perskaityti titrus. Tokį daiktų derinį pamatęs A.Orlauskas nusprendė, kad už širmos slepiasi medžiotojas su pasilpusiu regėjimu, o tai reiškia - pavojingas tipas.

Dar vienas Deivio pomėgis, apie kurį jis papasakojo laidoje – vyno kolekcionavimas. Jis susidomėjo šiuo gėrimu prieš penkerius metus ir dabar visuomet nusiperka įdomesnio vyno rūšių keliaudamas, dažnai ir draugai padovanoja aukštesnės klasės vyno, kokio pats nesiryžtų įsigyti. Namuose Deivis netgi turi specialią spintą, kurioje laiko vyną, o jo kolekcijoje - apie 300 butelių vyno. Kodėl jis taip mėgsta būtent šį gėrimą? „Alus nori miego, degtinė - muštis, o vynas - juoktis ir bendrauti", - šypsojosi dainininkas.

BTV laidoje „Šeštasis pojūtis” Deivis prisiminė pirmuosius savo scenos žingsnius. Pradžia jam tikrai nebuvo sėkminga, nes atlikdamas pirmą dainą scenoje jis nusiskėlė dantis… Atsitiko taip, kad mikrofonas buvo užstrigęs stove, traukdamas dainą Deivis bandė išlupti mikrofoną ir juo kaukštelėjo sau per priekinius dantis. „Jaučiu, kad burnoje du gabaliukai. Ką daryti? Nurijau juos ir dainavau toliau. Tarpuose tarp dainų į rankovę vis nusivalydamas kraujus," – prisiminimais dalinosi Deivis.

Kūrybiškumo nestokojantis dainininkas net savo gimtadienius švenčia kitaip nei kiti. Užuot sėdėjęs prie stalo ir kimšęs tortus ar baltą mišrainę, jis visuomet žaidžia futbolą. „Kartais net kelios komandos susidaro, dalyvauja ir vyrai, ir moterys, nesvarbu ar saulė šviečia ar lyja", - šypsojosi jis.


Šiame straipsnyje: Deivis NorvilasDeivis

NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Na kam medžiotoju? O galvojau,jog Deivis - geras žmogus...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių