Dainininkai Kazlauskai atsisakė minties kraustytis į sostinę

Petras ir Liveta Kazlauskai, ilgus metus kūrenę šeimos židinį Kaune, nusprendė kraustytis į Vilnių. Muzikantus keltis į sostinę paskatino ne tik noras pakeisti gyvenamąją aplinką, trumpesnis kelias į darbą, bet ir galimybė būti arčiau savo 29-erių dukros Ingridos. Tačiau pradėjus ieškoti būsto sostinėje, poros planai kaip mat žlugo, skelbia Delfi.lt.

„Mintis keltis gyventi į Vilnių pirmiausia kilo dėl to, kad norėjome būti prie dukros. Tačiau dukra pareiškė, kad vis tiek su mumis gyventi nesutiktų. Ji jau suaugęs žmogus, nori kurtis savo gyvenimą", - kalbėjo Liveta Kazlauskienė.

Moteris atskleidė, kad nuo gyvenimo Vilniuje atbaido daugybė dalykų: kamščiai, nedidelis žemės plotas aplink namą. „Iš Kauno pasiekti sostinę, kur vyksta įvairiausi filmavimai, prireikia valandos laiko. Lygiai tiek pat užtrunka per kamščius nuo užmiesčio nuvykti į miesto centrą. Viešėdami Vilniuje susiduriame su automobilio parkavimo problema, mat čia visos vietos būna užimtos.

Vilniuje visi gyvena labai arti vienas kito, o žemė labai didelės vertės. Kaune turime devynis arus, mūsų žemę juosia aukšta tvora, netrukdo nei vienas kaimynas, su visais sutariame puikiai. Norėtume erdvės, tačiau, kai randame namą su daug žemės, jis būna toli nuo centro", - Delfi pasakojo Liveta.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Sava

Sava portretas
Per anksti apsidžiaugėm. Išvada: niekas neperka namo su devyniais aru žeme ir aukšta tvora, ir su kaimynais kurie netrukdo.

pastebejimas

pastebejimas portretas
kuo tvora aukstesne - tuo kaimynai mielesni? Be to, porele labiau turetu susirupinti, kaip pensini staza uzsidirbti, o ne kliedeti apie filmavimus, kuriu tikisi dukra prakise i televizija, bet nepagalvoje, jog paciu amzius - ne tas. Ir kaip atlikejai, deja, nei Kaune, nei sostineje jie - nepaklausus...

Į

Į portretas
Tauragę vestuves pavaryti. Petrukas pagros Liveta kugelį iškeps.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių