Daina Bilevičiūtė siūlosi paslėpti Drąsių Kedį

Išgyvenimai, kuriuos scenos garsenybei Dainai Bilevičiūtei atnešė pastarieji metai, drąsiai galėtų tapti įdomiausiu romanu arba kino filmu. 

Istorija, kurioje būtų apstu ir ašarų, ir skausmo, ir galingų verslo planų, ir netgi minčių apie savižudybę.  Kaip žinoma menininkė  virto ūkininke? Kodėl nuošaliame Varėnos rajono kaime, neturėdama nė menkiausio supratimo apie statybas, ryžosi  imtis grandiozinių projektų? Kaip drįso bankams įkeisti savus namus ir pasiimti milijoninę paskolą? Ir kas nutiko, kad visuomet energija bei optimizmu tryškusiai dainininkei šiandieną gresia benamės dalia? 

„Mano istoriją privalo išgirsti ne tik tie, kurie  galvoja apie nuosavą  verslą, bet ir visi, kurie turi reikalų su bankais.  Dar ji pravers patikliems žmonėms, nežiūrintiems po kokias dokumentais deda savo parašus“, -  laidai „Gyvenimas pagal moteris“  atvirai pasakos į   siaubingą istoriją įsipainiojusi Daina Bilevičiūtė. Moteris prisipažins: buvo metas, kai ji skendo juodoje depresijoje ir apie gresiančias  visą gyvenimą kaupto turto netektis negalėjo kalbėti...

 „Šiandieną netgi aš Jums galėčiau užduoti klausimą. Patarkite, ką man daryti? Nusižudyti aš negaliu, nes sukelsiu problemų, nes mane reikia elementariai palaidoti, o tai vėl yra išlaidos. Ką man daryti?“, - laidos „Gyvenimas pagal moteris“ kūrėjų, o kartu ir visų tautiečių klausė du milijonus litų bankui skolinga ir Europos sąjungos  paramos negavusi  dainininkė.

D.Bilevičiūtė savo istorijoje palietė ir bene aktualiausią nūdienos temą. Moteris drąsiai pareiškė puikiai suprantanti dviem žmogžudystėmis įtariamą kaunietį Drąsių Kedį ir viešai kreipėsi į  šį žmogų: „Tegul jis man paskambina, aš jį paslėpsiu nuo visų“. Ką reiškia tokie D. Bilevičiūtės žodžiai? Ar šį žmogų ji puikiai pažįsta? O gal D.Bilevičiūtę ir D.Kedį sieja panaši gyvenimiška patirtis?

Atsakymai - antradienį 20.30 LNK laidoje „Gyvenimas pagal moteris“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių