D. Meiželytė: man vyro nereikia, santykiauja tik prasčiokai

Jau šį vakarą LNK studijoje, laidoje „KK 2 penktadienis“ užvirs itin karšta diskusija.  Režisierius Vytenis Pauliukaitis,  verslininkas Žilvinas Grigaitis,  dainininkė Donalda Meiželytė ir būrys kitų mūsų garsenybių diskutuos apie tai, kodėl vyresni vyrai dažnai nuseka paskui jaunesnės moters sijoną ir taip sugriūna šeima.

Kalbai netikėtai pakrypus apie Donaldos Meiželytės jausmų istorijas, moteris išrėš, kad  ji, ketverius metus dirbusi Seime, šiuo metu džiaugiasi laisve ir tikrai nesvajoja nei apie antrąją pusę, nei apie vaikus.  Donalda prisimins neseniai įvykusią jos ir kelių draugių diskusiją apie vyrus. Po keletą valandų vykusio pokalbio moterys konstatavo, kad vyrų joms – nebereikia, nes „santykiauja tik prasčiokai“...

Kaip į tokią Donaldos repliką reaguos V.Pauliukaitis bei Vilniaus vicemeras Jonas Pinskus, teigiantis, kad graži moteris – vyro veidrodis. Visi žino, kad Pinskaus žmona Živilė – tikra gražuolė. Taigi, tai esą įrodo, kad Pinskus – puikus vyras...  „O jeigu aš neturiu vyro, tai ką esu prastesnė, nurašyta?“ - vienišų moterų statusą gins buvusi Seimo narė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

taip

taip portretas
vibratoriai savo daro

Vrgis

Vrgis  portretas
Cha cha > kai nuvyko i egipta ir nei vienas net is vietiniu nenorejo jos tai dingo meile seksui . Pati rase

Aušrinė ir company

Aušrinė ir company portretas
Tai jau ir ši lesbietė???????????????. Gal paradui ruošiasi
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių