D. Martinėlė: kiekvienas gali pasijausti tikru elitu

Tris savaites pagal specialų užsakymą siūta suknelė, įspūdingi aukštakulniai ir pečius siekiantys auskarai... kasmet milžiniško atgarsio visuomenėje ir žiniasklaidoje sulaukiančiam Vienos pokyliui žinoma moteris, tarptautinių ryšių specialistė, buvusi TV3 projekto „Šok su manimi“ dalyvė Diana Martinėlė ruošėsi itin atsakingai.

„Kiekvienas, sumokėjęs 150 litų, gali patekti į Vienos pokylį ir pasijausti tikru elitu“, – demonstruodama savo apdarus tikins D. Martinėlė.

„Ji nori priklausyti elito pasauliui, todėl bando bet kokiomis priemonėmis pritapti“, – D. Martinėlės pasirodymą Vienos pokylyje komentuos TV3 laidos „Patys pačiausi“ vedėja Asta Valentaitė.

Šeštadienį įvykusiame renginyje prabangiai pasipuošę viską fiksavo ir specialieji „Be komentarų“ korespondentai. Laidos reportaže TV3 žiūrovai savo akimis pamatys išsipusčiusius A. Valentaitę ir Mantą Petruškevičių, verslininkes Ingą Budrienę ir Rasą Arlauskienę, mados namų savininkę Jolantą Mikalajūnienę ir daugelį kitų. Kaip linksminosi aukštuomenės damos ir ponai?

Tiesa, stilingieji A. Valentaitė ir M. Petriuškevičius laikosi kritiškos nuomonės – kai kurie svečiai į Vienos pokylį turėjo būti neįleisti: „Čia tikrai yra tų, kurių negalima vadinti elitu, bet kadangi tai yra labdaros renginys, deja, negalima užtrenkti durų ir neįleisti tam tikrų svečių.“

Nuo kokių ponių renginiuose Mantas patars bėgti kuo toliau? Kodėl Asta bijojo būti „prikalta prie sienos“? Kiek pinigų labdarai paaukojo D. Martinėlė? Prabanga tviskantis reportažas – infošou „Be komentarų“ antradienį 20.30 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

felia

felia portretas
o kam to reike pasijust elitu,ar tu pabuvusi vienos pokili tapai kazkom isskirtine,ar pasidarei protingesne,?nemanau kad isviso lietuvoi egzistuoja elitas,zmogu ne dizaineriu rubai puose o jo issilavinimas mandagumas mokejimas uzjaust kitus reik mylet artimus ir aplamai zmones tada nereiks vaizduot elita,dauguma susirinkusiu tame pokili nemoka daugibos lenteles,jai netikit paeksperementuokit kada uzduokit jaunam elitui daugybos klausimeli ir viska suprasit.aciu

Klp

Klp portretas
Tustybes muge

feliai

feliai portretas
o tu net savo vardą rašai iš mažosios raidės, ir raštas kaip burliokės ,o dar kitus lazdavoji , vienu žodžiu atmata esi
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių