D. Filmanavičiūtė: vakare grįžtu, prisikertu ir einu miegoti

Pavasarį geriausiai išryškėja per žiemą priaugti kilogramai. Nenuostabu, kai moterys, stovėdamos prie pilnutėlės drabužių spintos, dejuoja, sakydamos, kad nėra kuo rengtis; į daugumą mylimų drabužių jos paprasčiausiai nebeįsispraudžia. Tad ką daryti, kad papildomi ir visai nereikalingi kilogramai niekada negrįžtų, jau šiandien savo pašnekovų klaus BTV„Pasitarkime" vedėjos Asta Baukutė, Nijolė Vaitavičienė ir Violeta Mičiulienė?

Vienos mūsų imasi įvairiausių dietų, kurį laiką jų griežtai laikosi, tačiau po kiekvienos tokios dietos numesti kilogramai sugrįžta su kaupu... Kitos - dejuoja, kad svoris nekrenta, bet dėl to, kad jaustųsi geriau nedaro nieko. Tokia ir ponia Genutė: dėl savo aptakių kūno formų, kurias išryškina įspūdinga krūtinė, ji negali surasti darbo – būsimi darbdaviai net nesistengia žodžių vynioti į vatą: „Į darbą nepriimsime, nes neturime tokio dydžio drabužių„. O ir vyrai kiek pabendravę, ima Genutės vengti: „Norėčiau kūdesnės“, - išdrįsta pasakyti ir meilė baigias. Žvėryno natūralios medicinos centro įkūrėja, gydytoja Jelena Tulčina tiesiai šviesiai Genutei sako: „Negaliu, reiškia nelabai noriu. Reikia pasiekti tokį diskomfortą, kad jūsų noras sulieknėti pakeltų jūsų valią".

Kūno svorio problemos kankina ir vyrus – gal net dažniau, tik jie to pernelyg nesureikšmina, nebent grėstų... mirtis. Taip nutiko ir ponui Audriui, kuris užsispyrė ir per 9 mėnesius sugebėjo numesti net 60 kg!  Valia buvo stipri, nes dėl nutukimo vyras susirgo diabetu – dar kiek, ir jau nebebūtų su kuo „pasitarti", tad liko sulieknėti, ir vyrui tas puikiausiai pavyko!

„Aš laiptais dar užlipu„, - laidos filmavime juokaus charizmatiškoji dainininkė Dovilė Filmanavičiūtė. „Vakare grįžtu, prisikertu ir einu miegoti“, - atviraus apkūni, bet dėl to nesukanti sau galvos Dovilė, buvusi grupės „Gerai Gerai & Miss Sheep„ narė. „Organizmas visuomet ras būdų, kaip užčiaupti burną“, - įsitikinusi Jelena Tulčina.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių