D. Filmanavičiūtė apie sužadėtinį: mes vienas kito neribojame

Didelio populiarumo sulaukęs duetas „Gerai GeraiMiss Sheep“ neseniai surengė paskutinį savo pasirodymą.  BTV„Gyvenimo spalvos“ kalbės su šio dueto vokaliste Dovile Filmanavičiūte, kuri atvirai pasakos apie savo asmeninį gyvenimą ir parodys, kas iš tikrųjų slepiasi po kandžia scenine atlikėjos kauke.

„Mūsų su Aurimu stiprybė yra tai, kad mes neribojame vienas kito. Iš tikrųjų, yra sudėtinga to nedaryti. Nelengva iš gyvenimo išmesti savininkiškumą. Iš pat pradžių galvojau, kad mano žmogus turi su manimi eiti visur. Bet dabar suprantu, kad neturėčiau versti žmogaus eiti ten, kur jis nenori. Tai ta stiprybė  mūsų ir yra, kad mes nenorime vienas kito versti ir labai tikim vienas kitu“, - apie savo santykius su sužadėtiniu kalbės atlikėja D. Filmanavičiūtė.

Antroji laidos herojė – menininkė Jūratė Rekevičiūtė. Ji prisipažįsta, jog kartais savo išvaizda nustebina net pati save, o spaudoje perskaityti komentarai, esą, ji pati yra meno kūrinys, jos nėmaž nešokiruoja ir neįžeidžia. Moteris laidoje kalbės, kad nemoka ir nenori būti tokia, kaip visi. Jai visada reikia ryškių spalvų ir neįprastų formų. O įdėmūs gatvės praeivių žvilgsniai jos nė kiek netrikdo - netgi džiugina. „Pastebėjo, vadinasi, aš gyva“, -įsitikinusi laidos herojė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių