D. Baumila bandė apiplėšti L. Pačkausko automobilį

Jau šiandien BTV laidoje „Auksarankiai“ pamatysite kaip seksis atlikėjui Donatui Baumilai įsilaužti į kito žinomo muzikanto Luko Pačkausko automobilį.  Ar tai įmanoma vidury baltos dienos?

D.Baumila pažadėjo: „Aš galiu patekti į automobilį be tavęs, be tavo raktelių ir pasiimti visus automobilio viduje esančius daiktus”.  Iš tiesų, Donatui nė nereikia prisiliesti prie automobilio. Jis spendžia spąstus meistrams: skambina internete rastu telefono numeriu, kurio savininkas teigia teikiantis avarinio spynų atrakinimo paslaugas.

Avarinis spynų atrakinimas turėtų būti pagalbos ranka netyčia užtrenkusiems ar netekusiems raktelių automobilių savininkams. Atvykęs meistras turi įsitikinti, kas yra savininkas. Esant neaiškioms aplinkybėms, kai, pavyzdžiui, nėra automobilio savininko, turi būti kviečiama policija arba antstolis, kuris protokoluotų įvykius.

Tuo tarpu Lukas įsitaiso šalia esančiame automobilyje. Ar pavyks Donatui patekti į Luko automobilį? Kaip reaguos Lukas, kai vidury baltos dienos bus laužiamasi į jo mašiną ?



NAUJAUSI KOMENTARAI

d

d portretas
pavadinimas neatitinka teksto turinio, neklaidinkit savo paistalais zmoniu

Jonas

Jonas portretas
Trecias brolis

fu

fu portretas
ismete is vienos laidos, eina i kita...Kaip zmones sako, aktorius is sudegusio teatro...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių