C.Verheyenas drebino „New York“ klubą Vilniuje

Trečiadienio vakarą vilniečius "New York" klube džiugino dabartinis "Supertramp", vienos garsiausių britų roko grupių gitaristas Carlas Verheyenas.

Čia jis koncertavo su savo suburta grupe.

Prie "Supertramp" C.Verheyenas prisijungė dar 1985 metais ir iki šiol yra jos narys, tačiau pati grupė "Supertramp" nėra labai aktyvi.

Per pastarąjį dešimtmetį pateikė tik porą studijinių albumų, todėl gitaristas imasi ir kitos veiklos, talkina studijose tokiems žymiems atlikėjams ir grupėms kaip „Bee Gees“, Cher, Robben Ford, Stanley Clarke, Little Richard, dalyvauja įvairiuose televiziniuose projektuose (jų skaičius jau perkopė 200 kartų ribą), kuria muziką kinui, leidžia gitaros meistriškumo pamokų knygas ir DVD, na ir žinoma koncertuoja su "Carl Verheyen band".

Koncertą pradėjo jaunas gitaristas, C.Rubensas, kurį, gyvai grojantį akustine gitara, išvakarėse bevakarieniaudami "Brodvėjaus" klube išgirdo grupės nariai ir pakvietė apšildyti jų pasirodymą.

Vėliau, dvi valandas trukusio koncerto metu grupės nariai, su humoru bendraudami su susirinkusia publika atliko tiek kūrinius iš paskutiniojo savo albumo tiek senesnes dainas.

Ir baigiantis koncertui, C. Verheyenas klausydamasis gausių aplodismentų juokais žiūrovus pakvietė ir į koncertus Kaune bei Palangoje, jei jau muzika taip patiko ir jam neleidžiama nulipti nuo scenos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių