Ctv.lt intriguoja naujomis autorinėmis laidomis ir naujomis žvaigždėmis

„Moterys nieko nežino”, „Snobai”, „Humoro klubas”, „Puiki pora”, „Gud Njūs” – tai tik kelios atsinaujinusioje pramoginėje interneto televizijoje ctv.lt rodomos laidos su visiems puikiai žinomais veidais – Ramūnu Rudoku, Aiste Paškevičiūte, Daiva Anužyte, Ugne Skonsmanaite, Aušra Štukyte ir „Humoro klubo” vaikinais.

„Ctv.lt smarkiai išsiplėtė ir gerokai pasikeitė. Svarbiausia yra tai, kad šį rudenį pradėjome veikti kaip tikrų tikriausia televizija internete.

Pirmieji einame ten, kur neišvengiamai mus atseks ir kiti. Skirtingai nei tradicinėse televizijose, internetiniame analoge nepriklausomai nuo programos tinklelio žiūrovas gali rasti pageidaujamą turinį bet kuriuo paros metu.

Ctv.lt pradeda transliuoti didesnę žanrų įvairovę, tačiau palieka ir senus personažus, kuriuos kartu su Justu Mamontovu kuria Algis Ramanauskas-Greitai. Taip pat vieninteliai Lietuvoje rodysime visų laikų geriausias lietuviškų ir užsienio televizijų archyvų laidas.” – pasakojo interneto televizijos ctv.lt programų vadovas Martynas Snieganas.

Kiekvieną dieną ctv.lt pateiks vis naują programą, kurią kuria tiek žinomi aktoriai, prodiuseriai ir scenaristai, tiek nauji talentai, kuriuos portalas stengiasi pritraukti, paskatinti ir suteikti kūrybinę erdvę tobulėjimui.

„Pramoginės televizijos internete išskirtinumas – žanrų įvairovė ir pasirinkimo laisvė, ctv.lt naujo sezono pagrindiniai koziriai – visiems gerai pažįstami pramogų pasaulio atstovai.

Jie ir vaidins naujuose serialuose ir ves laidas, skirtas plačiai auditorijai. Na, o ieškantys humoro tikrai neliks nuskriausti“, - kalbėjo M.Snieganas.

Kaip ir priklauso televizijai, ctv.lt jau turi ir savo žinias: kiekvieną dieną įprastu vakaro žinių laiku eteryje – dienos naujienų apžvalginė laida „Gud niūz“, kurioje visos žinios pateikiamos tik pozityviai.

Naujienų projekto vedėjas naujame „žinių berniuko” amplua – aktorius Ramūnas Rudokas.

Pirmadieniais per ctv.lt - serialas „Snobai“ – su Aiste Paškevičiūte, Daiva Anužyte, Ugne Skonsmanaite ir Timūru Augucevičiumi.

„Tai bus pirmas serialas Lietuvoje, kurio scenarijų spręs patys žiūrovai. Po kiekvienos serijos žiūrovai savaitę balsuos, kur ir kaip istorija turėtų pasukti po savaitės, o tada mūsų scenristai laužys galvą, kaip tai išpildyti.

Tarkime, serijos pabaigoje keliamas klausimas: „Kaip po savaitės turėtų pasielgti Ugnės Skonsmanaitės personažas: susirasti kitą vaikiną ar atsiprašyti turimo? Sutikti su žilo, bet labai turtingo verslininko pasiūlymu ar toliau vairuoti savo „Fiat“?, - intrigavo Martynas Snieganas.

Antradieniais laidą bet kam, tik ne vyrams „Moterys nieko nežino“ veda aktorė Aušra Štukyte ir Indrė Augustaitytė. Dvi daug pasiekusios moterys populiariai pasakoja, kokios taisyklės galioja moterų pasaulyje ir kaip jas modifikavus išgyventi vyrų uzurpacinėje aplinkoje.

Trečiadieniais – jau visų pamėgti ar nekenčiami , bet laiko išbandyti laisvieji mūrininkai Masonai ir Litofcai - Vilniaus miegamųjų rajonų siaubas, imbecilai Aleksandras ir Vitalijus.

Ketvirtadieniais ctv.lt transliuoja populiarųjį „Humoro klubą“.

Penktadieniais – jaunojo Lietuvos talento režisieriaus Tado Vidmanto animacinis serialas „Puiki pora“. Apie juokus, kuriuos pro ašaras tenka pamatyti kiekvienam, bent kartą ragavusiam gyvenimo su antrąja puse.

Dešimtys naujų pramoginių trumpametražių laidų bei video projektų, populiariausi užsienio ir pačių sukurti serialai ir filmai, nepriklausomų Lietuvos režisierių trumpametražiai filmai, laisvalaikio pramogai skirti klipai, legendinių sporto varžybų, muzikinių renginių transliacijos, pramoginiai reportažai, interviu su žvaigždėmis, naujausi muzikiniai klipai bei geriausios reklamos, - visa tai atsinaujinusioje pramoginėje interneto televizijoje ctv.lt jau dabar.


Šiame straipsnyje: ctv.lt

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių