Cruise'as ir Holmes išsiskyrę pažadėjo „gerbti įsitikinimus“

Tomas Cruise'as ir Katie Holmes mažiau nei dvi savaitės po to, kai ji netikėtai padavė skyrybų pareiškimą, sudarė „privatų“ susitarimą ir pirmadienį pažadėjo gerbti vienas kito įsitikinimus dėl savo dukters.

Holivudo pora paskelbė bendrą pareiškimą, kuriame žada veikti pirmiausia atsižvelgdama į šešerių metų Suri interesus ir paisyti vienas kito „įsitikinimų“ jos auklėjimo klausimais. Tai tikriausiai yra užuomina apie scientologiją.

Šiuo pareiškimu užkertamas kelias tam, kas galėjo virsti piktu ginču dėl skyrybų. Buvo pasirodę pranešimų, kad K.Holmes nerimavo dėl Scientologijos Bažnyčios vaidmens jų dukters gyvenime.

„Byla išspręsta, susitarimas pasirašytas. Labai jaudinamės dėl Katie ir jos šeimos, ir labai džiaugiamės matydami, kaip ji pradeda naują savo gyvenimo skyrių“, - sakė jos advokatas Jonathanas Wolfe'as.

Jokių detalių apie susitarimo sąlygas neskelbiama, bet bendrame K.Holmes ir T.Cruise'o pareiškime sakoma: „Esame įsipareigoję drauge dirbti kaip tėvai, kad atliktume tai, kas geriausiai atitinka mūsų dukters Suri interesus“.

„Norime savo šeimos reikalus išlaikyti privačius, reiškiame savo pagarbą vienas kito įsipareigojimams dėl savo ... įsitikinimų ir remiame vienas kito, kaip tėvų, vaidmenį“, - priduriama pareiškime.

Paklausta apie susitarimo sąlygas T.Cruise'o atstovė Amanda Lundberg pakartojo: „Jos yra privačios“.

K.Holmes birželio 29 dieną paskelbė, kad pateikia prašymą nutraukti penkerius metus trukusią santuoką. Tai tikriausiai buvo netikėta T.Cruise'ui, kuris sakė, kad šios naujienos jį „labai nuliūdino“.

Spėlionės dėl galimų išsiskyrimo priežasčių sukosi apie numanomą K.Holmes susirūpinimą, kad T.Cruise'as nori jų dukrą labiau įtraukti į Scientologijos Bažnyčią.
K.Holmes buvo auklėjama katalikiškai, bet įsiplieskus jos ir T.Cruise'o meilei priėmė jo išpažįstamą scientologiją. Pora susituokė pasakiškoje pilyje Italijoje 2006 metų lapkritį.

T.Cruise'o, kuris praėjusį antradienį atšventė 50-ąjį gimtadienį, ir 33 metų K.Holmes advokatai, kaip manoma, dėl susitarimo derėjosi visą savaitgalį. Finansinės susitarimo detalės tikriausiai liks paslaptis.

Po K.Holmes skyrybų pareiškimo buvo pranešta, kad aktorė viena siekia visų dukters globos teisių, nes baiminasi, kad T.Cruise'as nori vaiką labiau įtraukti į scientologiją.

Apie įžymybes rašanti interneto naujienų svetainė TMZ pranešė, kad susitarimas yra „itin painus“ ir detaliai nusako, ką ir T.Cruise'as, ir K.Holmes gali ir ko negali daryti su dukra.

Suri iš esmės gyvens su K.Holmes, bet T.Cruise'as su ja taip pat praleis nemažai laiko, rašo svetainė ir atmeta pranešimus, jog K.Holmes reikalavo, kad dukrai būnant su tėvu drauge visuomet taip pat būtų auklė ar asmens sargybinis.

Numatyti suvaržymai dėl to, ką K.Holmes ar T.Cruise'as gali aptarinėti su dukra religijų, tarp jų - scientologijos, klausimais, tačiau tie suvaržymai švelnės Suri augant, teigia TMZ.

Tuo tarpu „The Huffington Post“, akcentuodamas religinį išsiskyrimo aspektą, rašo, kad K.Holmes grįžo į Katalikų Bažnyčią ir kaip parapijietė užsiregistravo Šv.Pranciškaus Ksavero bažnyčioje Niujorke.

„Visi labai džiaugiasi, kad Katie prisidėjo prie mūsų“, - vieną tos bažnyčios choristą cituoja minėtas interneto laikraštis.

Tai jau trečios skyrybos T.Cruise'ui. 1987-1990 metais jis buvo vedęs JAV aktorę Mimi Rogers, o 1990-2001 metais - australų aktorę Nicole Kidman. Jis taip pat trejus metus susitikinėjo su ispanų žvaigžde Penelope Cruz.


Šiame straipsnyje: Tomas Cruise'asKatie Holmes

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių