„Cirque du Soleil“ klounų šou „Aga Boom“ į Lietuvą atveš vitamino C

Beveik keturi šimtai metrų popieriaus (tik vienam pasirodymui), milžiniški balionai, didžiulės dekoracijos, atskraidintos tiesiai iš JAV, 5 klounai ir net 75 minutės nenusibostančio interaktyvaus šou.

Tai pirmadienį į Lietuvą atveš „Cirque du Soleil“ klounai „Aga Boom“. Sostinės „Ūkio banko teatro arenoje” jie pasirodys lapkričio 30 d. - gruodžio 2 d. Dėl šio visai šeimai skirto nuotaikingo reginio bei vitaminu C virstančio juoko „alpo” kelios dešimtys milijonų žmonių visame pasaulyje.

Neseniai kosmosą už 20 milijonų JAV dolerių aplankęs garsiausio cirko pasaulyje „Cirque du Soleil“ savininkas, milijardierius Guy Laliberte yra tikrasis „Aga Boom” krikštatėvis. Būtent šiame prieš 25-erius metus sukurtame cirke savo aukštumas pasiekė „Aga Boom“ įkūrėjas Dimitri Bogatirev. Guy Laliberte pats pakvietė tuo metu jau visoje Tarybų Sąjungoje gerai žinomą klouną į savo reiškiniu tapusį cirką taip jį paversdamas tarptautine cirko žvaigžde.

Į Lietuvą pirmą kartą atvykstantis teatralizuotas klounų šou „Aga Boom” ir mažiems, ir dideliems yra populiarus visame pasaulyje. Šimtus pasirodymų per penketą metų surengęs cirkas neatsigina nuolatinių kvietimų demonstruoti savo šou įvairiose pasaulio šalyse. Tarp daugybės „Aga Boom“ gerbėjų -  kino ir muzikos žvaigždės Steven Seagal, Adam Sandler, Steven Spielberg, Harrison Ford, Kanye West, Sting, Celine Dion ir kiti.


Šiame straipsnyje: Cirque du SoleilklounaiAga Boom

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių