Christina Ricci prisipažino esanti pedantė

Aktorė Christina Ricci prisipažino esanti itin uoli pedantė. Holivudo žvaigždė pasakoja, kad švara ir tvarka jai  būtina sąlyga jaukiai jaustis ne tik savo pačios namuose, bet ir kelionėse ir net svečiuose. 

Ji prisipažino, kad kartais svečiuodamasi netvarkinguose namuose pati pradeda juose daryti tvarką – išplauna virtuvės plautuvėse sumestus nešvarius indus ir netgi namų šeimininkų paprašo šluostės dulkėms nuo lentynų nuvalyti.

Keliaudama Ch. Ricci daugiausiai laiko sugaišta nepriekaištingai dėliodama daiktus į lagaminą, o viešbučių kambarinėms yra tikras išganymas, nes kambariuose, kuriuose apsistoja, išsikeldama nepalieka nė menkiausios netvarkos ar šiukšlių.

„Bendraujant su vaikinais, jų tvarkingumas taip pat vienas didžiausių reikalavimų, – pasakoja aktorė. – Man patinka, kai po viešnagės vaikinų namuose nereikia savęs dezinfekuoti, nes tiesą sakant, daugelis jų yra labai netvarkingi. Negaliu to pakęsti!“   

Ch. Ricci jau nuo kitos savaitės bus galima pamatyti dramoje „Mielas draugas“, sukurtoje pagal to paties pavadinimo Gi de Mopasano romaną. Ekranizacijoje ji vaidina jauno nuotykių ieškotojo ir karjeristo Žoržo Diurua (akt. R. Pattinsonas) meilužę Klotildą.


Šiame straipsnyje: Christina RicciMielas draugas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių