Christina Ricci filmavimo aikštelėje mokėsi gerų manierų

Naujausias vaidmuo aktorę Christiną Ricci paskatino tapti tikra dama – elegantiškai vaikščioti, grakščiai sėdėti ir net rankas laikyti taip, kaip dera kilmingai merginai.

Visų šių dalykų aktorė turėjo išmokti dėl vaidmens Gi de Mopasano romano „Mielas draugas“ to paties pavadinimo ekranizacijoje, kur ji vaidina jauno nuotykių ieškotojo ir karjeristo Žoržo Diurua (akt. R. Pattinsonas) meilužę Klotildą.

Pasakodama apie naujausią savo vaidmenį Ch. Ricci atskleidė, kad jai ir filme taip pat vaidinančioms Umai Thurman bei Kristin Scott Thomas prieš filmavimus buvo vedamos specialios elegancijos pamokos.

„Turėjome lankyti judesio klasę ir pamokas, – pasakoja aktorė. – Anksčiau moterys turėjo daugybę taisyklių, kaip jos teisingai sėdėti, kaip laikyti rankas. Sunkiausia dalis man buvo išmokti atsisėsti prie stalo, rankomis neliečiant jokios atramos. Esu truputį nerangi, tad tai man buvo rimtas iššūkis.“

Filme „Mielas draugas“ pasakojama apie jauną nuotykių ieškotoją ir karjeristą Žoržą Diuruą (akt. R. Pattinsonas), kuris patinka moterims, bet jo kišenei stinga pinigų, o savimeilei – šlovės. Vaikinas be skrupulų gundo jo žavesio pakerėtas vyresnes damas, o pats pajutęs šiltus jausmus jaunajai Klotildai (akt. Christina Ricci) – veja juos šalin. Žoržas tvirtai pasiryžęs meilę paaukoti vardan garbės ir pinigų.

Filmo premjera Lietuvoje – jau liepos 13 d.


Šiame straipsnyje: Mielas draugasChristina Ricci

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių