„Chorų karus“ V.Šapranauskas iškeitė į repeticiją

Šeštadienį TV3 „Chorų karų“ žiūrovai ir dalyviai nesulaukė projekto vado Vytauto Šapranausko - jį pavaduoti ėmėsi humoristas Justinas Jankevičius.

Šalia Jurgitos Jurkutės stojęs vaikinas nuramino, kad į Šapro vietą nesikėsina ir tik pavaduos vėluojantį kolegą. Tačiau aktorius taip ir nepasirodė. Be to, jo personažas Šinšila sekmadienį atsisveikino su kitu TV3 projektu „Myliu LT“. Nenuostabu, kad televizijos užkulisiuose pasigirdo kalbos, jog V.Šapranausko ir televizijos keliai išsiskyrė.

„Vytautas rengėsi „Nuodėmių miesto“ premjerai ir nespėjo atvykti. Bet jis turėtų susireguliuoti savo repeticijų ir spektaklių grafiką ir šeštadienį vėl pasirodys „Chorų karuose. O Justinas neišdygo iš niekur - jis „Chorų karuose“ dirba už kadro, rašo scenarijus. Nenumatyta, kad jis vėl pasirodys eteryje, bet jei prireiktų, vėl pagelbės“, - paneigė gandus muzikinio šou prodiuserė Neringa Kavaliauskienė.

Pasak jos, projekto vedėjų rokiruotės projektui naudingos - įneša naujo vėjo, o ir žiūrovams patinka. Daugiau nei prieš mėnesį J.Jurkutę, su mylimuoju atostogavusią tolimuose kraštuose, pakeitė serialo „Naisių vasara“ aktorė Agnė Grudytė-Guobienė. Žavią moterį tuomet įvertino ne tik žiūrovai, bet ir televizija. A.Grudytei-Guobienei pasiūlyta vesti balandį prasidėsiantį muzikinį šou „Šeimų dainos“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių