„Chorų karus“ paliko Mia ir Panevėžio choras, vilniečiai išsigelbėjo

Šeštadienio vakarą TV3 „Chorų karuose“ krito dar vienas dalyvis - šou paliko Mia ir Panevėžio choras. Per plauką ir puikų komisijos įvertinimą projekte išliko vilniečiai.

„Chorų karai“ dalyviai šįkart kovėsi dainuodami populiarias visų laikų lietuviškas dainas. Užsidegęs patriotiškumo, Vytautas Šapranauskas sudainavo Stasio Povilaičio šlagerį „Švieski man vėl“ stebint pačiam scenos grandui. „Galiu drąsiai pasitraukti iš scenos,“ - juokavo S.Povilaitis.

Klaipėdos choras su Deiviu įvykdė duotą pažadą, kad pasirodymas bus „super“. Po įspūdingo jo atlikto „Anties“ kūrinio „Kažkas atsitiko“, Rūta Ščiogolevaitė net apsiašarojo. Nepriekaištingą pasirodymą surengė ir po praėjusios laidos nesėkmės susigriebęs Kauno choras. Jis atliko „Rondo“ „Trečio atsidusimo“ bei Vytauto Kernagio „Balto paukščio“ dainų „miksą“.

Marijampolės choro, koncertavusio be Edmundo Seiliaus, sudainuotas „Suvalkijos berniokas“ komisijos nariui Jurijui Smoriginui kėlė nuobodulį. Nepatiko jam ir Mios su panevėžiečiais atgaivinta „Hiperbolės“ daina „Pamiršk mane“.

Tačiau Vilniaus choras, kuriam, rodos, sunkiausia kovoti dėl žiūrovų simpatijų, jų šįkart gavo pakankamai iš komisijos. Keturiasdešimt jos balų už gražiausią Irenos Starošaitės ir Žilvino Žvagulio dainą „Gintarai“.

Susumavus komisijos ir žiūrovų balsus, pirmąja vieta džiaugėsi Klaipėdos choras ir Deivis, antrą užėmė Kauno choras ir Raigardas Tautkus, trečią - Marijampolės choras ir Edmundas Seilius, ketvirtą - Vilniaus choras ir Irena Starošaitė, o Panevėžio choras ir Mia iš projekto turėjo pasitraukti.


Šiame straipsnyje: Chorų karai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių