„Chorų karuose“ žemaičius suvienys D.Zvonkus

Galingasis milžiniško populiarumo sulaukęs projektas „Chorų karai“ TV3 eterį vėl sudrebins po Naujųjų.

Septynios garsios Lietuvos žvaigždės grįš į savo gimtuosius miestus ieškoti talentų. Prie Kauno muzikinio teatro solisto Liudo Mikalausko ir Neringos Čereškevičienės iš „Tele bim bam“ prisijungia dainų kūrėjas, muzikos prodiuseris Deivydas Zvonkus.

„Ateinu į „Chorų karus“, nes tikiu, kad talentingi žmonės turi burtis į kolektyvus ir muzikuoti drauge“, – sako D. Zvonkus ir kviečia visus dainingus Telšių krašto žmones – ir jaunimą, ir „pagyvenusį jaunimą“ – ateiti į jo kuriamo choro atranką. Ji vyks gruodžio 5 dieną 12 val. Telšių muzikos mokykloje (S. Daukanto g. 17).

Gal iki šiol manėte, kad D. Zvonkus grynas klaipėdietis? Tai ne visiškai tiesa, jo giminės genealoginio medžio šaknys išsišakojusios po visą Žemaitiją.

„Šiuo metu gyvenu Vilniuje, aštuoniolika metų buvau klaipėdietis, bet mano kilmės šaknys giliai Žemaitijoje. Mama ir tėtis – iš Telšių rajono. Beje, mano tuo metu penkiamečio tėvo šeimą, gyvenusią Telšių rajone Mickiškės kaime prie Tryškių, už antitarybinę veiklą ištrėmė į Sibirą, Krasnojarsko apskritį. Po dešimties metų jie grįžo vėl į Žemaitiją, – pasakoja Deivydas. – Todėl jausiu didelį malonumą ir pasididžiavimą gindamas Telšių krašto garbę. Labai viliuosi, kad mane šio krašto žmonės priims kaip grįžusį į savo tėvų namus, kaip tikrą žemaitį.“


Šiame straipsnyje: Chorų karaiDeivydas Zvonkus

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių