„Chorų karuose“ - V. Šapranausko sugrįžimas (iškrito Policijos choras)

54-erių aktorius ir televizijos laidų vedėjas eteryje nesirodė dvi savaites. Teigta, kad jam sušlubavo sveikata.

Kaip skelbia portalas 15min.lt, mįslingų dingimų serija baigėsi, kuomet aktorius atvyko į savo benfisą Kaune. O sekmadienį, tiesioginio „Chorų karų“ eterio metu jis ir vėl stojo šalia savo kolegės, aktorės Ingos Jankauskaitės. Jis Eteryje pasirodė dainuodamas legendinę Stasio Povilaičio dainą „Vėl švieski man“.

Aktorius V. Šapranauskas du kartus nepasirodė tiesioginėje TV3 „Chorų karų“ transliacijoje. Maža to,  aktorius nepasirodė ir  kovo 25-ąją vykusiame TV3 20-mečio klipo filmavime bei buvo atšauktas jo „Juodojo humoro turo“ pasirodymas Vilniuje.

Laidoje skambėjo legendiniai kūriniai Vytauto Kernagio atminimui: „Mūsų dienos kaip šventė“, „Santechnikas iš Ukmergės“, o taip pat nesenstanti grupės „Rebelheart“ daina „Ilgas kelias" bei visų kartų hitu tapęs „Reikėjo berniukams“

Talkinant kiek ramesniam nei yprasta matyti V. Šapranauskui ir I. Stasiulytei Mindaugas Stasiulis-Saulėnas atliko Laimučio Purvinio dainos „Tėviškei“ koverį.

Projekte kaunasi 5-ki chorai: Vaidos Genytės „Policijos choras“, Panevėžio „Indigo choras“ kartu su Vytautu Matuzu, projekto „ŠarkA“ merginos ir Vilniaus mieste gyvenančių žmonių „Šachmatinis choras“, „Studentiškasis“ Kauno choras su „16 Hz“ ir benamiams talkinančio Stano choras „Spindulys“.

Laidos pabaigoje susumavus bendrus, dviejų laidų žiūrovų ir komisijos narių balus paaiškėjo, kad lyderiais tapo grupė „16 Hz“ ir Kauno „Studentiškasis choras“, o iš projekto iškrito Vaida Genytė ir „Policijos choras“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jumoras

Jumoras portretas
Komisijoje neliks ne vieno normalaus teisejo ,pasodino kazkoky ateivy ir gazdina ziurovus

Gintas

Gintas portretas
Ko ko, bet jau Šapro tikrai čia nebereikėjo. O komisija tai kažkokių be ryšio parinktų klounų, matyt rimti žmonės nebeina į tokį balaganą.

as

as portretas
is tikruju ,ar jie akli ar kurti,,,kas darosi geda ziureti i tokia komisija,jei ne zmailaite,niekas neturi supratimo apie dainavima...kas cia per klounu pasirodymas..geda tv 3 kanalui....geda klausyt.toks puikus projektas ,o komisijos nesugeba surinkt .aisku niekas neina
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių