„Chorų karuose“ skambės gražiausios miuziklų dainos

Projektas „Chorų karai“ vasario 26 d., 19.30 val. visus TV3 žiūrovus dainuoti kartu kvies pagal pačias žinomiausias kino šedevrų, miuziklų ir karališkosios animacijos dainas.

TNS duomenimis, praėjusį sekmadienį, vasario 19-ąją, projektą „Chorų karai“, kuris buvo rodomas 19.30−22.30 val., iš viso pasižiūrėjo 1,035 mln. šalies gyventojų. Tuo metu „Chorų karus“ rinkosi 29 proc. 15−49 metų amžiaus grupės televizijos žiūrovų, o artimiausio konkurento tuo pat metu transliuotą muzikinį šou žiūrėjo 19,8 proc. tos pačios amžiaus grupės žiūrovų.

Iš „Chorų karų“ jau pasitraukus Klaipėdos „Jūros“ chorui ir Kėdainių „Saulės“ studentiškam chorui, didžiausio masto muzikinio projekto dalyviai jaučia vis didesnę konkurenciją ir tikisi dar aktyvesnio žiūrovų palaikymo. Šis sekmadienis taps lemtingas dar vienam chorui – dalyvių laukia iškritimo sekmadienis, todėl choristai pademonstruos tai, ką sugeba geriausiai.

Ateinantį sekmadienį choristų lauks jau antrasis egzaminas, tačiau šįsyk bendru choristų sutarimu kiekvienas choras egzaminui deleguos po du solistus, kurie duetu po vienos minutės pasiruošimo atliks burtų būdu išsitrauktos dainos pirmąjį posmą ir priedainį.

Kaip įprasta, „Chorų karų“ vairą savo rankose laikys gražuolė Jurgita Jurkutė ir Vytautas Šapranauskas, o komisijos kėdes užims jau TV3 žiūrovų pamėgti teisėjai – maestro Virgilijus Noreika, operos solistai Edmundas Seilius ir Kristina Zmailaitė bei pavasarį startuosiančio TV3 projekto „Šok ir lieknėk“ vedėjas Mindaugas Stasiulis.


Šiame straipsnyje: Chorų karai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių