„Chorų karuose“ skambės garsiausi pasaulio miuziklai

Po pirmojo „Chorų karų“ pasirodymo niekas nenori palikti scenos, todėl šio šeštadienio vakarą TV3 žiūrovų lauks dar įspūdingesni pasirodymai pagal žymiausius pasaulio kūrinius.

Miuziklai, operos ir operetės - tokią temą gavę „Chorų karų“ dalyviai nepabūgs atlikti muzikos mėgėjams puikiai pažįstamų melodijų. Specialūs dainininkų pasirodymai skambės pagal „Opera Fantomas“, „Katės“, „Evita“, „Monmartro žibuoklė“, „Karambolina Karamboleta“ kūrinius.

Spalvingus choristų pasirodymus šį savaitgalį stebės ir vertins ne tik žiūrovai, bet ir garbingoji komisija. Žaviajai Rūtai Ščiogolevaitei ir maestro Gintarui Rinkevičiui kompaniją palaikys Lietuvos kariuomenės karininkų Ramovės vyrų choro „Aidas“ meno vadovas Tadas Šumskas bei prodiuseris Egmontas Bžeskas.

Pirmoje laidoje Klaipėdos chorą ir jo žvaigždę Deivį atvyko pasveikinti miesto meras Rimantas Taraškevičius. Šį savaitgalį visi dalyviai su atstovaujamo miesto merais pristatinės specialius siužetus siekiant pagrindinio projekto prizo.

„Laidos dalyviai kovoja ne tik už miesto garbę, bet ir dėl pagrindinio prizo, kurį skirs savo miesto labdaros tikslui įgyvendinti. Šioje laidoje žvaigždės parodys specialius siužetus ir papasakos apie jų pasirinktą objektą, kuriam sėkmės atveju skirs visus laimėtus pinigus“, - pasakoja TV3 projekto „Chorų karai“ vadovė Neringa Kavaliauskienė.

Naujojo šou dalyviai žiūrovams ruošia dar vieną staigmeną. Norėdami kuo puikiau pasirodyti komisijai ir laidos gerbėjams, choristai skuba keisti ir įvaizdį.

„Per šimtą dalyvių ir tik viena savaitė. Toks sudėtingas uždavinys teko projekto stilistei Kristinai Mališauskienei. Kiekvienoje laidoje planavome keisti tik choristų drabužių aksesuarus, o dabar dalyviai yra pasiruošę kiekvienam pasirodymui keisti visą aprangą. Kadangi įvaizdis yra labai svarbu, projekto stilistė stengiasi kaip įmanoma, kad dalyviai scenoje jaustųsi patogiai ir atrodytų gražiai“, - pasakoja Neringa.

„Chorų karai“ - šeštadienį, sausio 23 dieną, 19.00 val. tiesiogiai per TV3.


Šiame straipsnyje: Chorų karaimiuziklai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių