„Chorų karuose“ dėl sugrįžimo kovojančių dalyvių likimą spręs tik žiūrovai

Šio šeštadienio vakarą keturi iškritę chorai kausis dėl galimybės sugrįžti tiesiai į TV3 projekto „Chorų karai“ ketvirtfinalį! Šiaulių, Panevėžio ir du Vilniaus chorai šį kartą muzikiniame šou kovos be jokių taisyklių.

„Iškritę choristai turi dar vieną šansą pasirodyti šou ir sulaukti jiems ypač svarbaus žiūrovų palaikymo. Jei iki šiol visi ‚žaisdavo' pagal taisykles, ateinančio šou vakarą dainininkams yra leista naudoti ‚sunkiąją artileriją' - draugai, žvaigždės, artistai, choristai  - visi gali padėti savo miestui sugrįžti į muzikinę kovą“, - sako „Chorų karų“ vadovė Neringa Kavaliauskienė.

Šiaulių atstovai Evelina Anusauskaitė ir Sasha Son(g) specialiam pasirodymui pagal Queen grupės kūrinį „Show must go on“ į pagalbą kviečiasi šarmingąjį aktorių Leonardą Pobedonoscevą-Leo. Kita Saulės miesto atstovų daina turėtų nustebinti ne vieną laidos gerbėją.

„Labai norėjosi paruošti ką nors, ko šiame projekte dar nebuvo. Per paskutinį pasirodymą gavom komisijos pastabų, jog juodas grimas nepakeičia mūsų prigimties. Todėl idėjai atlikti lietuvių chorinės muzikos kompozitoriaus kūrinį visi pritarė iš karto. Norėdami, kad tai būtų nenuobodus pasirodymas žiūrovui, pasirinkome žinomos kompozitorės Nijolės Sinkevičiūtės kūrinį „Naktis tvartelyje“. Kūrinys praturtintas vaidybos elementais, garso pantomima. Visi choristai kibo į darbus su dideliu įkarščiu. Džiugu, kad net pati autorė sutiko padėti“, - sako Evelinos mama Jurga Anusauskienė.

Panevėžiečiai taip pat skuba nejuokais suremti muzikines ietis ir žiūrovams ruošia pasirodymą pagal Tinos Turner dainą „Simply the Best“. Pavasariškai nusiteikusių žalios spalvos atstovų palaikyti atvyks Panevėžio legenda -  Kastytis Kerbedis.

Eglė Jurgaitytė, pirmoji trumpam palikusi „Chorų karus“, sugrįžimui ruošėsi ypač kruopščiai ir atsakingai. Raudonasis merginų choras išlikimo kovai pasirinko Pop karaliaus Michaelio Jacksono dainos „Heal the World“ lietuviškąją versiją. Be to, jų pajėgas pastiprins Viktorijos Kalpokaitės choras „Hey“.

Antrasis sostinės choras po paskutinio žiūrovų verdikto rankas jau nuleido, tačiau iki galo ginklų nesudėjo. Tad kuo purpurinis choras šeštadienio vakarą stengsis nustebinti savo negausų gerbėjų būrį, sužinosite jau visai netrukus.

Prie garbingos ir neginčijamos komisijos - Rūtos Ščiogolevaitės, Modesto Pitrėno ir Gintaro Rinkevičiaus, šį kartą prisijungs puikus operos solistas ir ne ką mažiau žavus šokėjas Liudas Mikalauskas. Kompetentinga komisija šeštadienio vakarą galės tik išreikšti savo nuomonę, o iškritusių chorų sugrįžimas bus atiduotas tik į „Chorų karų“ žiūrovų rankas.

„Chorų karai“ dalyvių - šeštadienį, kovo 6 dieną, 18.10 ir 19.00 val. per TV3.


Šiame straipsnyje: Chorų karai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių