„Chorų karuose“ Deivį pakeis Renata

Netikėtai įsisiautėjusi žiema keičia klaipėdiečių planus. Kai kurie iš „Chorų karų“ favoritų artėjantį šeštadienį yra priversti ieškoti pamainos.

„Pusė Klaipėdos choro dalyvių susirgo. Pagal projekto taisykles susirgus vienam ar dviem nariams, chore niekas jų negali pakeisti, bet šiandien esame sunerimę, nes šiuo metu serga daugiau nei pusė choristų. Jeigu norime kovoti už Klaipėdą, privalome ieškoti negalintiems dainuoti pamainos. Žinoma, dar vis turime vilčių, jog choras jausis geriau ir galės dalyvauti šeštadienio šou“, - sunerimusi pasakoja Deiviui padedanti chormeisterė Kristina Jatautaitė.

Pati atstovaujamo miesto žvaigždė taip pat negalės šeštadienį pasirodyti scenoje ir šį kartą nepadės net greitai lekiančios mašinos su žiburėliais. Deivis vaidins seniai planuotame Klaipėdos muzikinio teatro spektaklyje „Vienos kraujas“.

„Žinoma, klaipėdiečių nepaliksime be vado. Trumpam ‚Chorų karų' sceną palikusiam Deiviui į pagalbą skuba jo mylimoji Renata Voitechovskaja“, - intriguoja TV3 projekto „Chorų karai“ vadovė Neringa Kavaliauskienė.

Netikėtos permainos „Chorų karuose“ įvyks šį šeštadienį, sausio 30 dieną, 19.00 val. tiesiogiai per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių