„Chorų karų“ vedėjo vairas perduodamas M.Stasiuliui

Praėjusį sekmadienį TV3 eteryje startavęs projektas „Chorų karai“ bei sulaukęs aktyvaus žiūrovų susidomėjimo ir toliau žada drebinti sceną.

Premjerinėje laidoje, kurią pasižiūrėjo beveik vienas milijonas šalies gyventojų, vedėjo pozicijas šalia gražuolės Jurgitos Jurkutės užėmęs žurnalistas Algimantas Čekuolis šį sekmadienį vedėjo vairą perduos jau pavasarį TV3 eteryje startuosiančio pramoginio projekto „Šok ir lieknėk“ vedėjui Mindaugui Stasiuliui.

Vykdomoji „Chorų karų“ prodiuserė Neringa Kavaliauskienė sako, kad po projekto premjeros teko išgirsti daugybę atgarsių dėl netikėtai projekto vedėju vienam vakarui tapusio A. Čekuolio.

„Šis garbingo amžiaus žmogus tikriausiai galėtų susitvarkyti su bet kokia užduotimi – per daugiau nei pusšimtį metų sukaupta žurnalistinė patirtis jį išmokė išsisukti iš įvairiausių situacijų ir visuomet leidžia išlikti šmaikščiam. Algimantui esame be galo dėkingi, kad jis sutiko atidaryti grandiozinį jau trečiąjį ‚Chorų karų‘ sezoną ir tapti premjerinės laidos vedėju.

Mindaugas žiūrovus taip pat jau seniai papirko savo meistrišku šmaikštumu, todėl džiaugiamės, kad antroje laidoje jis pavaduos atostogaujantį Vytautą Šapranauską ir talkins Jurgitai“, – kalbėjo N. Kavaliauskienė.

Projekto žiūrovai, šalia J. Jurkutės įpratę matyti šmaikščiausią šalies televizijos laidų vedėją V. Šapranauską, jį išvys jau kitą sekmadienį, trečioje „Chorų karų“ laidoje vasario 5 dieną.

Šį sekmadienį „Chorų karų“ scenoje daugiau nei šimtas choristų pradžiugins griausmingais pasirodymais – šios laidos tema bus lietuviškos muzikos hitai, todėl scenoje bus labai karšta!

Komisijos gretose – operos solistas Edmundas Seilius ir operinio balso savininkė Kristina Zmailaitė, radijo stoties „Lietus“ laidų vedėjas ir grupės „Žas“ narys Marijus Berenis bei Lietuvos muzikos scenos grandas – Arvydas Vilčinskas. Pastarasis ne tik papildys komisijos gretas, tačiau ir atliks savo legendinį šlagerį „Grįžtu namo“ kartu su savo jau suaugusiu sūnumi!

Geriausi lietuviški šlageriai ir šiuolaikiniai hitai, įspūdingiausi kostiumai, specialiai „Chorų karams“ kuriama choreografija – visa tai TV3 žiūrovai išvys tik šį sekmadienį 19.00 val. ir dar daugiau nei du mėnesius iki balandžio pradžios!


Šiame straipsnyje: Chorų karaiMindaugas Stasiulis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių