„Chorų karų“ premjeroje – J.Jurkutės ir A.Čekuolio duetas

Sausio 22 d. 19.30 val. TV3 eteryje įvyksianti muzikinio projekto „Chorų karai“ premjera žiūrovams vienoje scenoje pažers ne tik pusšimtį žymiausių Lietuvos muzikos profesionalų, per šimtą septynių generolų vadovaujamų choristų ir skambiausių jų pasirodymų, gyvai atliekamų populiariausių lietuviškų šlagerių ir pasaulio muzikos hitų.

Muzikinio šou kūrėjai pateiks dar vieną staigmeną – netikėtą vedėjų duetą! Premjerinę „Chorų karų“ laidą šį sekmadienį ves gerbėjų išrinkta patraukliausia 2011-ųjų TV pora – Jurgita Jurkutė ir Algimantas Čekuolis!

Šią naujieną „Chorų karų“ kūrėjai saugojo iki pat pirmosios laidos, nors sprendimas į premjerinę laidą pasikviesti TV eterio vilką A. Čekuolį buvo priimtas kur kas seniau – derinant ilgamečio TV3 televizijos veido – projektų „Šok su manimi“ ir „Chorų karai“ vedėjo bei „Lietuvos talentai 2011“ teisėjo Vytauto Šapranausko atostogų grafiką.

Premjerinėje laidoje vedėjo poziciją sutikęs užimti A. Čekuolis prisipažino, kad pramoginės laidos vedėjo vairą laikys pirmą kartą gyvenime, tačiau tam per daug nesiruošiantis. Paklaustas, ką mano apie tai, kaip jį sutiks TV3 žiūrovai, A. Čekuolis atsakė: „Nežinau, aš myliu žiūrovus, todėl manau, kad tai jiems persiduos. Į laidą atvyksiu kaip nekalta penelė, ateinanti į savo vestuves.“

Kodėl A. Čekuolis sutiko su visiškai nauju amplua, nei jį įpratę matyti žiūrovai? „Man paskambinusi panelė labai maloniai kalbėjo. Todėl ir sutikau“, – sutikimą vesti „Chorų karų“ premjerą su šypsena komentavo A. Čekuolis.

Ilgametis TV laidų vedėjas mano, kad „Chorų karai“ – gera pramoginė laida. Savo simpatijų žurnalistas nereiškia nei vienam chorui ir sako, kad privalo likti objektyvus. Visiems TV3 projekto „Chorų karai“ gerbėjams A. Čekuolis siūlo imtis iniciatyvos ir nieko nelaukiant uždainuoti patiems!

Beje, primename, kad TV3 žiūrovus projekto kūrėjai kvies ne tik dainuoti drauge, o ir spręsti septintojo choro – Panevėžio moterų pataisos namų Vilties choro – likimą. Premjerinėje „Chorų karų“ laidoje balsavimas vyks kaip tik dėl šių Stano vadovaujamų moterų – tik TV3 žiūrovų balsų dauguma lems ar dalyvės tęs muzikines kovas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių