„Chorų karų“ drama: šou netikėtai paliko benamių choras (komentarai)

Grįžti į straipsnį

dsd

dsd portretas
komentaru nera :D

Gaila

Gaila portretas
Man gaila benamių. galėjo dar pabūt

Stasas

Stasas portretas
Svarbu Kaunas vėl pirmas!

Pajauta

Pajauta portretas
baigiantis chorų karams šiemet kaip nors iškentėsime tas nesąmones su V.Šapranausku, Stasiuliu, ir kitais priedurniais... Choristai rimtai repetuoja, gražiai pasirodo, bet viską gadina šlykštūs juokeliai, nevykę komentarai - tai bereikalingas eterinio laiko naudojimas. Negi mes Lietuvoje nebegalime be lėkšto sąmojo ?

seip

seip portretas
nieko pries neturiu pries stasiuli,,,,bet vakar ziauriai nusikalbejo,ir nubo juokinga,kas liecia benamiu choras,,,,visi turit suprast,jis atejesis kitokios terpes,kitokios jiems ir salygos turejo but,siek tieksvelnesnes,,na bet sunuoliai,ilgai laikesi

5 oponentas

5 oponentas portretas
visiškai teisus.O Stano-malačius, kad suteikė šiems žmonėms vilties ir džiaugsmo akimirkų.

Pagaliau

Pagaliau portretas
:)

L

L portretas
tai, kad nusidainavo visiškai. Juk būtų neteisinga, jei gerai verinamas ir dainuojantis Vilniaus ar Panevėžio choras iškristų, o nusidainuojantis liktų? Ir taip matosi, kad žmonės patikėjo savimi- visai kiti veidai ir akys kitaip šviečia. Tikėkimės, kad šis projektas jiems buvo atspirtis į naują gyvenimą.

Sraigė

Sraigė portretas
Stano, tu šaunuolis.

pritariu nuomonei

pritariu nuomonei portretas
apie nesąmoningus juokelius ir absurdišką Stasiulio ir Mickevičiaus išvaizdą. Nepavykę personažai tik atskleidžia tuos nevykėlius- projekto sumanytojus. Nei estetikos nei kultūros. Liaukitės švaistyti brangų tel. eterio laiką. Sugalvokite pagaliau ką nors įdomesnio.

Mrrrr

Mrrrr portretas
Šaunu, kad benamiai dalyvavo, kad laikėsi, bet iš tikrųjų jiems atėjo laikas iškristi. Būtų tikrai nesąžininga, kad su žiūrovų pagalba pasiektų finalą. O dabar kaip visada liks Vilnius ir Kaunas. Labai tikiuosi, kad šiais metais laimės Vilnius.

man

man portretas
atrodo, kad tokiu juokeliu su saulenu, pensininku Vydu ir kitais juokdariais tikrai nereikia. Cia tikrai puikus sou, grazu ziureti kaip kiekvienas choras isradingai atlieka dainas. Stano tikrai saunuolis, suteike Spindulio chorui, nors maza dali dziaugsmo, pasimegauti Druskininku, Vichi vandens parkais. Patys apsilankyti parkuose tikrai nebutu galeje. Spindulio chorui linkiu negrizti i ta gyvenimo kelia is kurio nors trumpam buvo pasitrauke. Sekmes Jums ateity. Gal Stano ir toliau su jais dirbs ir mes dar isgirsime apie Spindulio chora.

anta

anta portretas
spndulio choras dainavo neblogiau uz vadinamas sarkas o kad juos visalaika spaude isguiti jautesi nuo pirmu dienu juk stano dirbo su tarptautiniu ir kaliniu choru buvo jauciamas vis toks pat spadimas o komentarai apsurdiski tokei komisiaii turetu but geda o stano saunuolis jo kiekvienais metais vedami zmones vis kiti o neperbegeliai is vieno miesto i kita juk mes neakli veidus dar skireme.

meta

meta portretas
SEnai turejo iskristi .

Galerijos

Daugiau straipsnių