„Chorų karų“ dalyvius užpuolė ligos

"Chorų karai" įvyks bet kokiomis oro sąlygomis. Tačiau TV3 projekto kūrėjai nerimauja ne tik dėl nepravažiuojamų kelių, kuriuos reikia įveikti šeštadienio vakarais į sostinę atvykstantiems choristams, bet ir dėl peršalimo, kuris pakirto ne vieną dalyvį.

"Neįsivaizduoju, kaip šį šeštadienį visi susirinksime į tiesioginį eterį. Serga visi – ir žvaigždės, ir dalyviai, ir chormeisteriai", – nerimauja "Chorų karų" vadovė Neringa Kavaliauskienė.

Edmundas Seilius vartoja antibiotikus ir visiškai nebegali net kalbėti, į jo telefono skambučius atsakinėja žmona Kristina. Kauno žvaigždė Raigardas Tautkus kovoja su peršalimu, o chormeisterė Danguolė Beinarytė su temperatūra ir prarastu balsu.

"Raigardą užpuolė gripo virusas, pusė Kauno choro taip pat serga. Nėra nei su kuo, nei kam repetuoti", – dūsauja Kauno choro vadybininkė Žaneta Daubarytė.

Mia jau praeitą savaitę į Panevėžį važinėjo sirgdama ir šeštadienį savo partijos nebedainavo, šią savaitę dainininkei sveikata dar labiau pablogėjo.

"Žinant, kad filmavimo studijoje nuo prožektorių šviesų būna karšta, o tik išėjus iš jos vėsu dalyviams dar labiau rizikinga pasirodyti. Tam, kad padėti atgauti jėgas ir išsivaduoti iš užklupusio peršalimo, mes jiems po pasirodymo dovanosime poilsį pirtyse, sūkurinėse voniose ir vandens atrakcionuose. Tikimės ši pramoga ne tik išsklaidys peršalimus, bet ir įtampas", – sako Neringa.

 


Šiame straipsnyje: Chorų karai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių