„Chorų karų“ dalyviai rengiasi kovai dėl finalo

Šeštadienio vakarą „Chorų karuose“ įvyks lemtingas muzikinis mūšis, po kurio paaiškės, kurie miestai pateks į projekto finalą.

Panevėžys, Kaunas ir Marijampolė dienom ir naktim repetuoja dainas, tobulina ir ruošia naujus pasirodymus. Šį savaitgalį TV3 projekto „Chorų karai“ gerbėjai išgirs po tris dalyvių dainas. Labiausiai savo pergale po praėjusio šeštadienio dar vis negali patikėti panevėžiečiai. Jie visuomet lygiavosi į Klaipėdos chorą ir tikėjo jų pergale šiame projekte.

„Mums tai buvo netikėta staigmena. Tikėjome, kad "Chorų karus" turėtų laimėti išradingas ir nuotaikingas Deivio vadovaujamas choras. Kadangi iš žiūrovų gavome tikrai didelę dovaną, stengiamės ją grąžinti su kaupu. Nuovargis pasimiršo ir ėmėm visu pajėgumu ruoštis šio šeštadienio pasirodymams“, - sako su žalia spalva Panevėžio miestui atstovaujantys muzikinio šou dalyviai.

Kauno dainininkai ne tik „Chorų karams“, bet ir pirmiesiems koncertams ruošiasi. Raigardo Tautkaus surinktas choras jau dovanojo gerbėjams pirmąjį koncertą Kauno muzikiniame teatre bei ruošiasi koncertiniam turui ne tik po Lietuvą.

„Dirbame dieną naktį. Choristus užgriuvo didelis krūvis - koncertai, repeticijos, bet mes turime tai atlaikyti ir šios savaitės intensyvios repeticijos, tikiuosi, mums padės patekti į finalą“, - sako Raigardas.

Edmundas Seilius taip pat neatsilieka nuo kolegų ir kiek galėdamas savo laisvą laiką atiduoda marijampoliečiams.

„Jau jaučiuosi išsekęs gyvendamas kelyje Vilnius-Marijampolė. Tačiau šį šeštadienį neturiu spektaklio ir visą dėmesį galėsiu skirti chorui. Nereiks skubėti ir iš teatro visu greičiu lėkti į ‚Chorų karų' studiją. Tikiuosi, mano buvimas jiems padės ir mes šį kartą sulauksime žymiai palankesnių komisijos vertinimų“, - šypsosi marijampoliečių vadas Edmundas.

Kadangi chorams šio šeštadienio užduotis - atlikti liaudies dainą šiuolaikiškai, TV3 žiūrovams pirmiausiai tai pademonstruos valstybinis „Lietuvos” ansamblis, jis atliks visiems žinomą liaudies dainą labai netikėtu stiliumi.

Kokius pasirodymus ruošia kiti miestai ir kas pateks į „Chorų karų“ finalą, sužinosite šį šeštadienį, kovo 20 dieną, 18.10  ir 19.00 val. tiesiogiai per TV3.

 


Šiame straipsnyje: Chorų karai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių