„Chorų karai“: V.Šapranauskas keičia partnerę, Deivį - Renata

"Chorų karuose“ - tikras perversmas. Klaipėdos chorą subūręs Deivis trumpam palieka komandą ir vietoj savęs kviečia mylimąją Renatą. O Vytautas Šapranauskas gaus naują partnerę.

„Vytauto partnerė Jurgita jau seniai buvo suplanavusi savo išsiilgtas atostogas, todėl šio šeštadienio šou žiūrovų laukia nauja vedėjų pora. Kol "Chorų karų" vedėja kaitinsis saulės spinduliuose, chorams susidoroti su naujausia užduotimi - atlikti muzikinius pasirodymus pagal filmus - padės jau TV3 žiūrovų pamėgto serialo aktorė“, - sako projekto vadovė Neringa Kavaliauskienė.

Vėlyvą popietę rodomo daugiaserijinio filmo „Naisių vasara“ pagrindinė aktorė Agnė Grudytė-Guobienė, dar nespėjusi priprasti prie akylai ją gatvėje stebinčių žvilgsnių, yra pasiryžusi naujam iššūkiui. Šviesiaplaukei šiaulietei aktorei kinas yra nesvetimas, todėl su „Chorų karų“ tema ji susidoros lengvai, o muzika ją lydėjo nuo pat vaikystės.

„Esu ir chore dainavusi, ir fortepijono bei kanklių muzikos pamokas lankiusi. Muzika man tikrai nėra svetima, tačiau artėjančiam šeštadieniui baimės užtenka. Tikiuosi, kad iki laidos starto ji dings. Labai sunku pakeisti žmogų, prie kurio jau visi yra įpratę. Tikėkimės, su šia užduotimi susidorosiu. Aš pažadu būti objektyvi, nors labai sergu už savo miesto chorą“, - šypsosi Agnė, išbandysianti naują amplua.

„Chorų karai“ - rytoj, sausio 30 dieną, 19.00 val. tiesiogiai per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių