„Chorų karai“: lyderis - Raigardas Tautkus ir Kauno atstovai

„Chorų karų“ kova įsibėgėjo. Šįkart dalyvius jau vertino ne tik komisija, bet ir žiūrovai. Susumavus rezultatus paaiškėjo, kad geriausiai pasirodė Raigardas Tautkus ir Kauno atstovai.

Projektą laikinai paliko raudonasis Vilniaus mergaičių choras su Egle Jurgaityte. Aštuntoje laidoje jos kartu su iki to laiko iškrisiančiais chorais galės varžytis dėl teisės sugrįžti į projektą.

Šio šeštadienio vakarą chorai parengė įspūdingus pasirodymus pagal žymiausius pasaulio kūrinius. Miuziklai, operos ir operetės – tokią temą gavę „Chorų karų“ dalyviai nepabūgo atlikti muzikos mėgėjams puikiai pažįstamų melodijų. Specialūs dainininkų pasirodymai skambėjo pagal „Opera Fantomas“, „Katės“, „Evita“, „Monmartro žibuoklė“, „Karambolina Karamboleta“ kūrinius.

Spalvingus choristų pasirodymus šį savaitgalį stebėjo ir vertino ne tik žiūrovai, bet ir garbingoji komisija. Žaviajai Rūtai Ščiogolevaitei ir maestro Gintarui Rinkevičiui kompaniją palaikė Lietuvos kariuomenės karininkų Ramovės vyrų choro „Aidas“ meno vadovas Tadas Šumskas bei prodiuseris Egmontas Bžeskas.

Pirmoje laidoje Klaipėdos chorą ir jo žvaigždę Deivį atvyko pasveikinti miesto meras Rimantas Taraškevičius. Šį savaitgalį visi dalyviai su atstovaujamo miesto merais ar kitais valdžios atstovais pristatinėjo specialius siužetus siekiant pagrindinio projekto prizo.

„Laidos dalyviai kovoja ne tik už miesto garbę, bet ir dėl pagrindinio prizo, kurį skirs savo miesto labdaros tikslui įgyvendinti. Šioje laidoje žvaigždės parodė specialius siužetus ir papasakojo apie jų pasirinktą objektą, kuriam sėkmės atveju skirs visus laimėtus pinigus“, – teigė TV3 projekto „Chorų karai“ vadovė Neringa Kavaliauskienė.

Tarp išrinktųjų - ne tik įstaigos ar organizacijos, gelbėjančios vaikus ir senelius, bet ir atstovaujamų miestų lankytinos vietos. Raigardo Tautkaus šampaninis Kauno choras sėkmės atveju pinigus dovanotų Kauno zoologijos sodui, o raudonasis Vilniaus mergaičių choras su Egle Jurgaityte gelbėtų Vilniaus Sereikiškių parką.

Daugiausiai komisijos simpatijų šį šeštadienį surinko Mia ir Panevėžio dainininkai bei Irena Starošaitė ir Vilniaus choras. Tuo tarpu net keturi chorai komisjos buvo įvertinti vienodai. Edmundas Seilius ir Marijampolės choras komisijos sprendimu liko paskutinis.

Komisijos vertinimo lentelė:
1-2 Mia ir Panevėžio dainininkai
1-2 Irena Starošaitė ir Vilniaus choras
3-6 Deivis ir Klaipėdos choras
3-6 Sasha Son(g), Evelina Anusauskaitė ir Šiauliai
3-6 Raigardas Tautkus ir Kauno atstovai
3-6 Eglė Jurgaitytė ir vilniečiai
7. Edmundas Seilius ir Marijampolė 

Žiūrovų vertinimo lentelė:
1. Raigardas Tautkus ir Kauno atstovai (8896 balsai)
2. Edmundas Seilius ir Marijampolė (6008 balsai)
3. Mia ir Panevėžio dainininkai (4839)
4. Deivis ir Klaipėdos choras (4140)
5. Irena Starošaitė ir Vilniaus choras (2463)
6. Sasha Son(g), Evelina Anusauskaitė ir Šiauliai (2268)
7. Eglė Jurgaitytė ir vilniečiai

Bendras rezultatas (dviejų laidų):
1. Raigardas Tautkus ir Kauno atstovai
2. Deivis ir Klaipėdos choras
3. Mia ir Panevėžio dainininkai
4. Edmundas Seilius ir Marijampolė
5. Irena Starošaitė ir Vilniaus choras
6. Sasha Son(g), Evelina Anusauskaitė ir Šiauliai
7. Eglė Jurgaitytė ir vilniečiai


Šiame straipsnyje: Chorų karai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių