„The Cavern Beatles“ kvies grįžti į „The Beatles“ aukso amžių

Pastaruoju metu besikuriant naujoms „The Beatles“ atminimo grupėms „The Cavern Beatles“ didžiuojasi tuo, kad yra viena stipriausių ir labiausiai gerbtinų grupių savo srityje.

Rugsėjo 25 d. ši grupė lankysis Vilniuje, „Forum palace“ įsikūrusiame Balsas.lt klube.

Tik dėl begalinės aistros ir preciziško tikslumo muzikantams pavyko atkurti legendinių „The Beatles“ įvaizdį ir skambesį.

Visi keturi „The Cavern Beatles“ nariai yra gimę ir augę Liverpulyje.  Gerai jausdami gimtojo miesto aplinką, jie be didelių pastangų perteikia žymiojo Liverpulio ketvertuko muzikos dvasią.

Atlikdami platų hitų ir kitų gerai žinomų kūrinių repertuarą, „The Cavern Beatles“ išlieka viena iš nedaugelio atminimo grupių, grojančių visus kūrinius gyvai, nenaudojančių jokių garsinių fonų ir taip atkuriančių autentišką skambesį.

Dėmesys kiekvienai detalei – toks grupės moto sąlygoja naudojamus originalius 1960 m. gamybos instrumentus bei lygiai tokią pat garso aparatūrą, kokią naudojo „The Beatles“.

Daugybės koncertų metu grupei pavyko užsitarnauti pagarbą iš įvairaus amžiaus gerbėjų, kurie niekuomet nepraleidžia nei vieno „The Cavern Beatles“ pasirodymo.


Šiame straipsnyje: The Cavern BeatlesThe Beatles

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių