Catherine Zeta-Jones mėgavosi vaidindama bjaurią blogiukę

Jau šią savaitę, birželio 22-ąją, Lietuvos kino teatrus pasieksiančiame filme „Roko amžius“ (angl. „Rock Of Ages“) pasirodo ir žavioji aktorė Catherine Zeta-Jones. Pagal to paties pavadinimo Brodvėjaus miuziklą pastatytoje juostoje jai teko konservatyviosios Patricijos Vitmor vaidmuo. Nors ši rolė anaiptol nėra teigiama, C.Zeta-Jones pasakojo, kad mielai ėmėsi šio darbo.

Muzikinės komedijos „Roko amžius“ veiksmas vyksta 9-ajame dešimtmetyje, vadinamojo glamūrinio roko eroje. 42-ejų C.Zeta-Jones herojė mėgina kautis su visuomenę apsėdusiu noru šėlti, būti garsiems ir klausytis trankios muzikos. Šios aršios moters tikslas – uždaryti rokerių mėgstamą „velnio irštvą“ – „Bourbon Room“.

„Šis filmas išskirtinis, nes savyje turi didžiulį, tiesiog sprogstamąjį muzikos ir linksmybių užtaisą. Jis neįtikėtinai didingas, nes mes dainavome visas šias nuostabias devintojo dešimtmečio dainas. Man buvo labai smagu įkūnyti savo heroję, nes ji tokia keistuolė! Ir pagaliau suvaidinau blogiukę!“ – džiaugėsi aktorė.

C.Zeta-Jones teigė nesistebinti, kad žiūrovui pamilti Patriciją praktiškai neįmanoma. „Ji ne moteris, o košmaras. Ji visiškai bjauri ir nepakenčiama“, – apie savo heroję naujienų agentūrai „Bang Showbiz“ sakė žymi moteris. Prieš kurį laiką atsipūtusi nuo aktorystės ir pasišventusi vaikams – 11-mečiui Dylanui ir 9-erių Carys – dabar C.Zeta-Jones vėl darbų sūkuryje. Ji tikino dalyvaujanti daugybėje naujų projektų ir esanti laiminga sugrįžusi į filmavimo aikštelę.

„Man labai patinka mano darbas, atmosfera filmuojantis, draugystė filmavimo aikštelėje. Aš dievinu būti ir teatre, dievinu tai, ką darau“, – teigė aktorė. C.Zeta-Jones kalbėjo esanti patenkinta ir dabar jai siūlomomis rolėmis. „Šiuo savo karjeros laikotarpiu, kai man jau 42-eji, nebeketinu vaidinti naivių jaunų mergaičių ir moterų. Mėgaujuosi man siūlomais vaidmenimis ir „Roko amžius“ – tikras to įrodymas“, – sakė ji.

Muzikinė komedija „Roko amžius“ su C.Zeta-Jones, Tomu Cruise‘u, Russellu Brandu, Mary J Blige, Alecu Baldwinu ir kitais – Lietuvos kino teatruose jau nuo šio penktadienio, birželio 22 dienos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių