Calvino Kleino draugas paleistas iš reabilitacijos centro

Nickas Gruberis, kuris tai draugauja, tai skiriasi su Calvinu Kleinu, buvo paleistas iš reabilitacijos centro ir žada visiems laikams atsisakyti vakarėlių.

22 metų modelis, kuris su dizaineriu kartkartėmis susitikinėjo kelerius metus, balandžio mėnesį buvo paguldytas į įstaigą Arizonoje - po to, kai po barnio su draugu Calvinu Swintu buvo areštuotas savo bute Niujorke ir apkaltintas narkotikų laikymu.

Dabar N.Gruberis paskelbė, kad išėjo iš reabilitacijos klinikos ir yra pasiryžęs daryti teigiamus pokyčius savo gyvenime.

Facebook.com jis rašo: „Sveiki, visi. Ką tik įgijau tokios nepaprastos patirties reabilitacijos klinikoje. Tiek apie save sužinojau. Esu toks dėkingas, kad nuvykau. Esu kitoks žmogus. Nenoriu grįžti prie senojo savęs. Noriu sutelkti dėmesį į savo ateitį, kad tapčiau žmogumi, pasiekusiu sėkmę dėl švietimo, darbo ir savęs gerinimo kasdien“.

„Daugiau jokių vakarėlių. Laikas būti suaugusiam. Ačiū reabilitacijos klinikai ir žmonėms, kurie mane myli ir manimi rūpinasi. Dabar pradedu sveikstančiojo priežiūrą. Noriu dar labiau pataisyti save“, - pridūrė jis.

N.Gruberis taip pat atskleidė, kad šiuo metu pasiėmė laisvo laiko ir pakeliaus po Kaliforniją.


Šiame straipsnyje: Nickas GruberisCalvinas Kleinas

NAUJAUSI KOMENTARAI

petras

petras portretas
Dulkinkites i sveikata iskrypeliai

nė dienos

nė dienos portretas
be pederastų
VISI KOMENTARAI 2

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių