C. Mulligan: vaikystėje žavėjausi M. Schumacheriu

Naujojo filmo „Didysis Getsbis“ žvaigždė Carey Mulligan prisipažino, kad būdama paaugle nebuvo aklai susižavėjusi gražuoliu aktoriumi Leonardo DiCaprio kaip kad jos draugės. 27-erių britų aktorė, kuri dabar yra ištekėjusi už grupės „Mumford & Sons“ lyderio Marcuso Mumfordo, naujojoje Bazo Luhrrmano juostoje nusifilmavo ne vienoje karštoje scenoje su L.DiCaprio, tačiau ji nebuvo dėl aktoriaus pametusi galvą po jį išgarsinusio vaidmens romantiškame filme „Titanikas“.

Duodama interviu žurnalui „Harper‘s Bazaar“, kurio naujojo numerio viršelį papuošė, C.Mulligan teigė po aktorių atrankos į filmą „Didysis Getsbis“ išėjusi švytėdama. „Leo nebuvo mano dievaitis, tačiau jį dievino daugybė mano draugių. Mano dievaitis buvo Michaelis Schumacheris, nes su tėčiu vis žiūrėdavome „Forumulę-1“, kai buvau maža. Tačiau kalbant atvirai, po atrankos su Leo Niujorke išėjau išsišiepusi. Net jei nepatekčiau į filmą ir negaučiau Deizės vaidmens, ta mintis, kad praleidau pusantros valandos vaidindama su Leonardo DiCaprio, suteikė man didžiulio džiaugsmo“, – išgyvenimais dalijosi aktorė.

Ji tikino, kad perprasti Deizę B.Luhrmanno juostoje „Didysis Getsbis“, sukurtoje pagal literatūros klasika laikomą Franciso Scotto Fitzgeraldo 1925-ųjų to paties pavadinimo romaną, nebuvo lengva, tačiau vėliau šią heroję vaidinti buvo smagu. „Režisierius davė man septynias F.S.Fitzgeraldo žmonos Zeldos biografijas ir šusnį meilės laiškų nuo rašytojo mūzos Ginevros King. Perskaičius šią medžiagą supratau, kaip F.S.Fitzgeraldas sukūrė Deizę, kai kurias eilutes net pasiskolinome iš šių moterų“, – apie darbo procesą pasakojo C.Mulligan.

Viena talentingiausių jaunosios kartos britų aktorių laikoma C.Mulligan atrankos Deizės vaidmeniui metu nurungė tokias garsias koleges kaip Amanda Seyfried, Keira Knightley, Blake Lively, Michelle Williams, Scarlett Johansson ir net Natalie Portman.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių