Buvusios D.Bilevičiūtės draugės: „Ji - sena aferistė“

Vargų su teisėsauga turinti atlikėja Daina Bilevičiūtė, rodos, yra užkietėjusi aferistė. Buvusios jos draugės ir kolegės sako, kad apie jos aferas žino jau seniai.

Viskas prasidėjo nuo 2002-aisiais įkurto ir trejus metus gyvavusio moterų klubo "6666". Įsteigti jį D.Bilevičiūtė sumanė perskaičiusi "Bridžitos Džouns dienoraštį", kuriame atvirai kalbama apie moterį, kurią kamuoja tokios pat problemos kaip ir daugelį: viršsvoris, rūkymas, prisigėrimas, nesėkmės su vyrais. Atsirado ir kitos trys bendramintės: Donalda Meiželytė, Asta Baukutė ir Nijolė Oželytė.

Keturių "šeškių" klubas sulaukė didelio populiarumo - šalies moterys nuo 16 iki 75 metų kartu ūžė koncertuose, vakarėliuose, siautėjo užsienio kurortuose. Rodos, klubo siektas tikslas - priversti Lietuvos moteris vėl pasijusti laimingomis, geidžiamomis - buvo pasiektas. Tačiau "šeškės" išsiskirstė.

Dabartinės Seimo narės Donalda Meiželytė ir Asta Baukutė "Lietuvos ryto televizijos" laidai "Super L.T." atskleidė, jog jų bendradarbiavimas su Daina iširo po to, kai po bendrų koncertų ėmė dingti už bilietus surinkti pinigai. Nijolė Oželytė D.Bilevičiūtės taip pat neužtarė: „Deja, manęs nestebina, kad susiklostė būtent taip“. Moteris neslėpė žinanti daug atlikėjos sukčiavimo atvejų.

Atsakydama į šiuos buvusių kolegių žodžius Daina ėmė postringauti apie niekšus pareigūnus ir perdavė moterų kalėjimui žinutę: „ Panevėžio mergaitės, laukite manęs. Tikrai uždainuosit visos!“.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių