Buvęs H.Berry partneris teigia tapęs Padėkos dienos peštynių auka

Buvusiam Halle Berry (Heil Beri) partneriui Gabrieliui Aubry (Gabrieliui Obri) pirmadienį pavyko laimėti, kad dabartiniam aktorės draugui, su kuriuo Los Andželo teismuose jis susirėmė dėl to, katras pradėjo peštynes Padėkos dieną, būtų skirtas apribojamasis draudimas.

Paskelbdamas savo nuotraukas, kuriose matyti pamušta akis ir veido žaizdos, G.Aubry pareiškė, kad buvo tų lapkričio 22-osios peštynių su H.Berry sužadėtiniu, prancūzų aktoriumi Olivier Martinezu (Olivjė Martinesu), auka. Vyrai susipešė įvažiavime į aktorės namus Los Andžele.

„Dėl to užpuolimo patyriau daug sužeidimų, tarp jų - šonkaulio skilimą, daugybinius veido sumušimus ir nemažai žaizdų, kurias reikėjo siūti“, - teismo dokumentuose rašo G.Aubry, kuris taip pat tvirtina, kad diena anksčiau O.Martinezas grasino jį nužudyti.

„Visa tai įvyko taip greitai ir staiga; nemačiau, kad ponas Martinezas rengiasi kažką padaryti, todėl nebuvau tam pasirengęs ir negalėjau apsiginti“, - rašė G.Aubry.

G.Aubry, O.Martinezas ir „Oskaro“ laureatė jau kelis mėnesius kariauja dėl H.Berry ketverių metų dukters Nahlos. H.Berry nori išsivežti dukrą į Prancūziją ir gyventi ten su O.Martinezu, o mergaitės tėvas G.Aubry su tuo nesutinka ir anksčiau šį mėnesį jį parėmė Los Andželo teisėjas.

G.Aubry, pirmadienį prašydamas apribojamojo draudimo, teigė, jog O.Martinezas lapkričio 22-ąją jam pasakė: „Tu mums kainavai 3 mln. dolerių“. Tada prancūzų aktorius jam smogęs kumščiu ir spyręs.

Kanadiečių modelis G.Aubry po tų peštynių buvo areštuotas už įžeidimą veiksmu, jam buvo nurodyta nesiartinti prie H.Berry, vaiko ir O.Martinezo.

Nė vienas iš dviejų vyrų kol kas oficialiai neapkaltintas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių