Buvę Seimo nariai pasipasakojo, kaip baisu Seime

Grįžti į straipsnį

...

... portretas
nugi ten taip baisu, kad visi ir verziasi tik i seima... idomu del ko? tikriausiai is baimes

stase

stase portretas
tai matome kokia valdzia mes turejome visa ta laika su kubilai sir tatom..fui

as

as portretas
is pradziu, budama dainininke ir dainuodama daznutes, donalda vare ant seimo pamazgas, nuejus ir pabuvus jame, vel varo ant seimo. gal paprasciausiai ne visiems uztenka issilavinimo ir ziniu buti seimo nariu ir dirbti lietuvos zmonems.

matas

matas portretas
Tai senai visiems zinoma giesme,tie visi vadinami veteranai diktuoja naujokams salygas,del to mes juos ir renkame po2 kartus.Kai isrinktas palieka vieta kitam partijos nariui jis paskui privalo sokti pagal ju muzika,kaune pastoviai taip daro Jukneviciene ir kiti as niekumet nebalsuoju uz jau isrinkta patariu gerai pagalvoti ir kitiems

Janas

Janas portretas
Taip blogai Seime, bet visi į jį skverbiasi, ropsčiasi kaip beišgalėdami, kaip čia yra? Taip nebuvo, kad Seimo narys būtų pasakęs: aš išeinu, nes Seime nėra sąlygų normaliai dirbti. Ko norėti, jeigu Degutienė prisipažino, kad vykdė komandas balsuodama. Išdavikai, begėdžiai, keikti juos paskutiniais žodžiais - į kalėjimą sodinti už priesaikos sulaužymą. Degutienę už tai, kad vykdė kažkieno komandas ir išdavė Tėvynę - bausti griežtai, mano nuomnone, reikia.

bebita

bebita portretas
Buvę Seimo nariai pasipasakojo, kaip baisu Seime.bet uztat babkem apsirupino visam gyvenimui

Galerijos

Daugiau straipsnių