Būsimoji Lietuvos žvaigždė pasirodys be sijono ir ant žirgo?

„Noriu atskleisti tavo moteriškąją pusę“, – sako dieviškai žavia šypsena besišypsančiai savo auklėtinei Giedrei Vokietytei geidžiamiausios muzikos talentų kalvės „X Faktorius“ teisėjas Saulius Urbonavičius-Samas. Praėjusį sekmadienį TV3 žiūrovus Giedrė pribloškė įsispraudusi į milžiniško dydžio „gyvą“ sijoną.

Pasak Samo, Giedrė yra kitokia. Mergina nebijo eksperimentų scenoje, todėl, kai Giedrė dainuos, galima bus jos ne tik klausytis, bet ją ir matyti. „Buvau sužavėta Samo sceninio vaizdo pasiūlymu, iškart supratau, kad tai bus įspūdinga. Bijojau tik vieno – kad viskas pavyktų“, – jau po sėkmingo pasirodymo, atlikus Oasis dainą „Wonderwall“ sakė Giedrė.

Nuo veido nesitraukianti šypsena ir nuo jaudulio tirtantis kūnas išdavė milžinišką Giedrės jaudulį ir patirtą stresą iš karto po pasirodymo. „Greičiausiai ir lengviausiai mane nuramina žirgai. Jodinėjimas ir skriejimas pamiške žirgu – ne tik geriausiai šalina stresą, išvalo galvą, bet ir sudėlioja visas mintis, idėjas apie naują pasirodymą, naują dainą ir jos atlikimą”, – slaptąją gyvenimo dalį atskleidžia Giedrė. Kas žino, gal „X Faktoriaus“ scenoje sekmadienį Giedrę išvysime dainuojančią ant žirgo?

Iki 25 metų merginas globoti gavęs mentorius Samas žarsto pagiras ir didžiuojasi Giedre, Kristina ir Ugne. „Tai ne tik nepaprasto balso savininkės, bet ir nauja spalva Lietuvos muzikos padangėje. Aš joms visoms trims prognozuoju sėkmingą muzikinę karjerą“, – užtikrintai kalba didžiulę sceninę bei pramogų pasaulio patirtį turintis Samas.

G. Vokietytę savo didžiausiu galvos skausmu ir džiaugsmu vadinantis Samas yra įsitikinęs, jog „X Faktorius“ atrado tikrą perlą, kuris įsirėš visiems į atmintį ilgam.


Šiame straipsnyje: X faktoriusdainadalyviai

NAUJAUSI KOMENTARAI

valdas

valdas portretas
zvaigzde ,bet uodega bus nori nenori ,o kas ta uodega pakraipys tai jau kits dalykas.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių