Būrėja: D.Kedį įkaitu laikė du vyrai

Drąsius Kedys mirė smurtine mirtimi. Jis buvo nužudytas. Pirmas smūgis - į galvą. Pats jis nesislapstė. D.Kedį kalino du vyrai.

"Jiems buvo naudinga jį laikyti, vėliau nužudyti ir suversti jam pačiam kaltę", - taip laidai "Gyvenimas yra gražus" kalbėjo būrėja Svetlana Dausinienė, dar praėjusių metų rudenį išpranašavusi, kad D.Kedžio gyvo jau nepamatysime.

Kažkada dainininkui Radži išpranašavusi populiarumą ir kelią į šlovę, o dainininkei Evai - skyrybas, pirmadienį viena garsiausių sostinės būrėjų pažvelgė, ką kortos sako apie D.Kedžio istoriją. Kokie žmonės yra Laima Stankūnaitė, Andrius Ūsas, Neringa Venckienė ir pats D.Kedys?

"Ant D.Kedžio surinkta daug kompromituojančios medžiagos. Ją rinko tiek jo draugai, tiek priešai", - kortas skaitė S.Dausinienė.

Kortos A.Ūsą pavaizdavo kaip sunkų, uždarą, bet gudrų ir protingą žmogų. Tačiau gyvenimas jam nebus lengvas. "Jis gali būti išmestas iš darbo arba pasitraukti iš gyvenimo. Jo laukia ieškojimai. Turės atsakyti sau į klausimus: gerai ar blogai elgėsi", - kortų reikšmes, iškritusias ant A.Ūso nuotraukos, komentavo būrėja.

L.Stankūnaitei esą seksis geriau. Būrėja jai išpranašavo santuoką ir naują šeimą. "Matote, iškrito geros kortos", - rodė S.Dausinienė.

Tačiau kortos rodė, kad L.Stankūnaitei dukra visiškai nerūpi. Vaikas moteriai - paskutinėje vietoje. Pirmoje - pinigai. "Ji - uždaras žmogus, net jos draugės ne viską apie ją žino. Ji buvo bloga motina, pardavinėjo savo dukrą. Tačiau dabar labiausiai ji bijo visuomenės", - kalbėjo S.Dausinienė.

O ką kortos sako apie dabartinę D.Kedžio dukros globėją N.Venckienę? "Ji visada norėjo padėti. Tikrai nieko neorganizavo. Kortos jai pranašauja pergalę", - aiškino būrėja.

Tikslios vadinamosios Kauno bedofilijos bylos baigties būrėjai kortos neatskleidė. "Viskas gali paaiškėti per vienus metus. Tačiau jei taip nenutiks, tada viskas gali ilgam užsitęsti, gal net šešeriems metams", - žvelgdama į kortas kalbėjo ne vieną nusikaltimą išaiškinusi S.Dausinienė.


Šiame straipsnyje: Kedys

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių