Bučinių serija „Hario Poterio“ filmuose

Lietuvos kino teatruose rodomas filmas „Haris Poteris ir Mirties relikvijos (1 dalis)“ trečią savaitę iš eilės vis dar yra viena iš populiariausių juostų Lietuvoje.

Daugelis žiūrovų skubėjo į kino teatrus, nes juos domino ne tik naujieji Hario Poterio nuotykiai, bet ir galimybė pamatyti Hario Poterio ir Hermionos Įkyrėlės bučinį.

Tiesa, Hario Poterio (Danielis Radcliffe‘as) ir Hermionos Įkyrėlės (Emma Watson) nesieja romantiški jausmai, jie yra tik draugai, o šis bučinys tebuvo Ronio Vizlio (Rupertas Grintas) vaizduotės vaisius. Mat Roną Vizlį aplanko košmariškos vizijos, nes jis nešiojasi ant kaklo horokrusą, saugantį Tamsos valdovo Voldemorto sielos dalelę, kuri ir kankina Ronį.

Tačiau vien faktas, kad Danielis Radcliffe‘as ir Emma Watson pasibučiuoja, varė iš proto daugelį Hario Poterio gerbėjų. Filmuojant šią sceną buvo neapsieita be kuriozų. „Ji energingai puolė mane bučiuoti“, – apie Emmos bučinį pasakojo Danielis. Aktorius teigė buvęs net šiek tiek sutrikęs. Be to, ši scena labai prajuokino Rupertą Grintą, tad filmo kūrėjai buvo priversti jį išprašyti iš filmavimo aikštelės. „Rupertui teko išeiti, nes jis per daug juokėsi“, – sakė Danielis.

„Hario Poterio“ filmų serijoje Haris Poteris iš viso bučiavosi su trimis merginomis – Čo Čang (aktorė Katie Leung), Džine Vizli (aktorė Bonnie Wright) ir Hermiona Įkyrėle (Emma Watson).

Pirmą kartą Haris Poteris pasibučiavo filme „Haris Poteris ir Fenikso brolija“. Tuomet, norėdamas paguosti savo simpatiją Čo Čang, kuri gedėjo dėl Sedriko mirties, Haris Poteris ją pabučiuoja. Tačiau jų romantiški santykiai nutrūksta, nes Čo Čang išduoda Harį ir jo draugus. O filme „Haris Poteris ir Netikras princas“ Haris jau bučiuojasi su Ronio seserimi Džine Vizli.

Tuo tarpu Ronis Vizlis pirmą kartą pasibučiavo filme „Haris Poteris ir Netikras princas“ – šį bučinį išprovokavo Ronio gerbėja Levanda (Jessie Cave) ir tai sukėlė pavydo priepuolį Hermionai Įkyrėlei.

Tuomet Hario Poterio gerbėjai įsitikino, kad Ronį ir Hermioną sieja šis tas daugiau, nei draugystė. Net keliuose filmuose tarp šių veikėjų įsižiebdavo tam tikros romantiškos kibirkštėlės, bet Ronio ir Hermionos bučinio teko ilgokai palaukti.

„Mes nesistengėme išryškinti šių santykių, bet kiekviena užuomina apie jų romantiškus jausmus visus jaudino“, – pasakojo Emma Watson.

Hermiona ir Ronis pasibučiuoja antrojoje filmo „Haris Poteris ir Mirties relikvijos“ dalyje, kai Voldemortas ir Mirties valgytojai šturmuoja Hogvartso burtų ir kerėjimo mokyklą, o jaunieji burtininkai stoja jos ginti. Tuomet, kovos įkarštyje, Ronio ir Hermionos lūpos susilieja.  

„Tai buvo labai labai keista, – apie bučinio sceną kalbėjo Emma Watson. – Aš užaugau kartu su jais, tad buvo šiek tiek nejauku. Bet mes visą laiką juokėmės. Smagiausia prieš šį bučinį buvo tai, kad mudu kartu atsisukome vienas į kitą ir pasakėme: „Tai bus baisu“, – juokėsi Emma Watson.

Hario Poterio ir Hermionos Įkyrėlės bučinį galite pamatyti filme „Haris Poteris ir Mirties relikvijos (1 dalis)“, kuris šiuo metu rodomas Lietuvos kino teatruose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių